energi-viborg

Energi Viborg

Der var desværre ingen produkter, som passede til dine søgekriterier.
Vi har derfor fundet de bedste alternativer fra andre elselskaber nedenfor. 

Sådan rangerer vi på FindEnergi.dk

Den generelle rangering af produkter er baseret på den aktuelle elpris, mens de fremhævede udbydere øverst, er baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af eludbyder. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser og andet. Derudover er de også påvirket af kommissionssatsen.

Indholdsfortegnelse

Som navnet antyder, er Energi Viborg et dansk elselskab fra Viborg, hvor selskabet også har langt hovedparten af sine kunder. Foruden energiselskabet ejer Energi Viborg også den lokale vandforsyning samt Viborg elnet der transporterer strømmen ud til forbrugerne.

 

Kommunalt ejet aktieselskab

Energi Viborg a/s er et aktieselskab, hvor Viborg Kommune dog ejer alle aktier. Modsat privatejede elselskaber der arbejder på at generere overskud til aktionærerne, kan Energi Viborg i stedet lægge alle kræfter i at drive selskabet til gavn for borgerne og kunderne i Energi Viborg. 

Energi Viborgs elpriser

Priserne på el er som de fleste andre energiselskaber en variabel, der ændres flere gange årligt. Priserne på el fra Energi Viborg el kan dog altid findes på virksomheden egen hjemmeside, eller på vores prissammenligningsside, som du finder ved at trykke på følgende link.

 

Energi Viborg – En grøn profil

Energi Viborg arbejder på at understøtte den grønne omstilling, som du derfor kan støtte via din elregning. Energi Viborg investerer derfor en stor del af deres penge i nye og grønne alternativer til den brune energi, hvilket du kan være med til at støtte. Bor du i eller omkring Viborg, kan du også være med til at støtte din lokale idrætsforening som kunde hos Energi Viborg. Noget du alt sammen kan læse mere om på Energi Viborgs egen hjemmeside.

Elselskabets kontaktinformationer 

Telefon nr. Mail Adresse
+45 89 29 29 29
-
Industrivej 15, 8800 Viborg

Har du set vores liste med:

bedste-elselskaber-ikon

De bedste elselskaber →

Vi har testet en lang række elselskaber, så du kan vælge det bedste til dine præferencer

billigste-elselskaber-ikon

De billigste elselskaber →

En samlet liste over de elselskaber, som vi oplever er de billigste over tid

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.