forsyning-helsingør

Forsyning Helsingør

Sådan rangerer vi på FindEnergi.dk

Den generelle rangering af produkter er baseret på den aktuelle elpris, mens de fremhævede udbydere øverst, er baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af eludbyder. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser og andet. Derudover er de også påvirket af kommissionssatsen.

Forsyning Helsingør – 100 % certificeret vindenergi

Helsingørs forsyning af energi er ejet af Helsingør Kommune, som producerer sin energi via det lokale varmekraftværk. Her er der en 93,9 % lavere udledning af CO2 end den mængde, naturgas forårsager.

Forsyning Helsingør er en grundsten i lokalsamfundet

FH, eller forsyningen Helsingør, er en del af den grønne omstilling og producerer udelukkende 100 % vindcertificeret grøn elektricitet. Ved at besøge fh.dk kan du skifte til selskabet, som lægger en stor del af sit overskud i det lokale kultur- og sportsliv i og omkring Helsingør. Det er ikke blot at tænke på planeten, men også at tænke på de mennesker, der bor på den.

Det er ikke blot som privatperson, at man få leveret strøm og være en del af forsyningsselskabet. Repræsenterer du en virksomhed, kan du også være en del af den grønne omstilling og på den måde samtidig blive engageret i udviklingen af det lokale kulturliv.

Hvis du ikke er sikker på, at Forsynings Helsingør er det rette elselskab for dig, kan du sammenligne andre elpriser på markedet her

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvem leverer el i Helsingør?

På nuværende tidspunkt er der mange elselskaber, som leverer strøm til Helsingør. Vi har samlet de bedste elselskaber i Helsingør her på siden, så du hurtigt kan sammenligne elselskaberne.

 

Hvornår er el billigst i Helsingør?

Hvis du vil være opdateret med de billigste strømpriser, så anbefaler vi, at du holder øje med elpriserne time for time. Du kan dermed få et godt overblik over prisen på el i løbet af døgnet, så du kan planlægge dit forbrug efter de billigste elpriser.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.