Go Energi

Sådan rangerer vi på FindEnergi.dk

Den generelle rangering af produkter er baseret på den aktuelle elpris, mens de fremhævede udbydere øverst, er baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af eludbyder. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser og andet. Derudover er de også påvirket af kommissionssatsen.

Indholdsfortegnelse

Go Energi opstod i 2018 som en fusion af to forskellige elselskaber. I dag har firmaet tre forskellige kundecentre, så du kan finde Go Energi Thisted, Brande og Ringkøbing. Elselskabet har fokus på god og personlig kundeservice, så du som kunde får en lokal tilknytning til dit elselskab. Derudover får du mange muligheder, så du betaler for el som giver mening for dig. 

 

Go-Energi med forskellige muligheder

Hos Go Energi dk kan du selv vælge, hvilket elprodukt som passer til dine behov. Der udbydes både klassiske elprodukter og grønne alternativer. Du kan blandt andet vælge et abonnement baseret på markedsprisen, eller et abonnement hvor din el udelukkende baserer sig på vind fra danske vindmøller. 

Du kan også finde et abonnement til en fast månedlig pris, et abonnement hvor du støtter en lokal klub eller forening, samt abonnementer som er lavet til dig med to boliger. 

 

Go Energi priser

Elpriserne hos Go Energi varierer alt efter, hvilket abonnement du vælger. Men du får fleksibilitet i din pris, fordi du selv kan vælge om du ønsker din elpris skal følge markedsprisen, eller om du foretrækker et fast månedligt beløb for din el. Inde på firmaets hjemmeside finder du et Go Energi eloverblik, hvor du nemt og simpelt kan gennemgå de forskellige abonnementer og priser. 

Har du set vores liste med:

bedste-elselskaber-ikon

De bedste elselskaber →

Vi har testet en lang række elselskaber, så du kan vælge det bedste til dine præferencer

billigste-elselskaber-ikon

De billigste elselskaber →

En samlet liste over de elselskaber, som vi oplever er de billigste over tid

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.