Grøn elforsyning

Der var desværre ingen produkter, som passede til dine søgekriterier.
Vi har derfor fundet de bedste alternativer fra andre elselskaber nedenfor. 

Sådan rangerer vi på FindEnergi.dk

Den generelle rangering af produkter er baseret på den aktuelle elpris, mens de fremhævede udbydere øverst, er baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af eludbyder. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser og andet. Derudover er de også påvirket af kommissionssatsen.

Indholdsfortegnelse

Grøn Elforsyning – plant et træ hos dit nye elselskab

Hvis du har miljø og CO2-udledning på sinde, når du tænder for et elapparat i hjemmet, og ønsker, at dit elselskab gør sig samme tanker, kan Grøn Elforsyning meget vel være svaret på, hvor din elektricitet i fremtiden skal komme fra. Her har vi et elselskab, der sikrer dig grøn forsyning og allerede fra starten har vores allesammens planet med i beregningen. For hver nye kunde planter de nemlig et mangrovetræ.

Grøn Elforsynings mission er CO2-neutralitet

Al elektricitet produceret af dette grønne elselskab stammer fra 100 % certificerede grønne energikilder. Det betyder, at du som kunde er med til at tage et stort skridt i den rigtige retning i forhold til den grønne omstilling. Elselskabet har som sin klare mission at være med til at gøre dit hjem CO2-neutralt. Det indebærer bl.a. deres grønne pakker, der er skræddersyet til din husstands antal personer og behov.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Er Grøn Elforsyning et godt selskab?

Grøn Elforsyning har på nuværende tidspunkt +321 anmeldelser på Trustpilot, hvilket har givet dem en samlet score på 4,5/5 stjerner. Ifølge Trustpilot har Grøn Elforsyning en fremragende score, hvilket indikerer, at de har tilfredse kunder.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.