Kärnfull Energi

Sådan rangerer vi på FindEnergi.dk

Den generelle rangering af produkter er baseret på den aktuelle elpris, mens de fremhævede udbydere øverst, er baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af eludbyder. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser og andet. Derudover er de også påvirket af kommissionssatsen.

Indholdsfortegnelse

Kärnfull Energi – kernekraft i Danmark

Kärnfull Energi er et svensk elselskab, der fokuserer på at leverer strøm på en bæredygtig måde. Strømmen kommer fra svenske reaktorer, som, selskabet tror på, er fremtidens måde at få leveret energi til den private husstand. I 2021 blev de det første elselskab, der kunne levere 100 % kerneenergi i Danmark.

 

Kärnfull Energi vil misinformation til livs

Som en del af at levere elektricitet produceret på et kernekraftværk har elselskabet en vigtig opgave i at informere om den udvikling, der er sket inden for feltet på relativt kort tid. Mange har nemlig den opfattelse, at kernekraft har stået stille siden 1980’erne. Det er på ingen måde tilfældet.

Selskabet er derfor bygget på en bund af ny og opdateret videnskab og teknologi, som bliver udviklet af iværksættere, eksperter og forskere og formidlet af kunstnere og dygtige kommunikationsfolk. Elselskabet er altså atomenergi leveret til din privatadresse med oprindelsesgaranti fra den svenske atomindustri.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Er Kärnfull Energi et godt selskab?

Kärnfull Energi har på nuværende tidspunkt +66 anmeldelser på Trustpilot, som har givet dem en samlet bedømmelse på 4,8/5 stjerner. Det giver en god indikation af, at Kärnfull Energi har tilfredse kunder.

 

Hvorfor fokuserer Kärnfull Energi på kernekraft?

Hos Kärnfull Energi er de overbevist om, at kernekraft er vejen frem. Ifølge Kärnfull er kernekraft nemlig den sikreste og mest pålidelige energikilde.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.