Modstrøm

Sådan rangerer vi på FindEnergi.dk

Den generelle rangering af produkter er baseret på den aktuelle elpris, mens de fremhævede udbydere øverst, er baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af eludbyder. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser og andet. Derudover er de også påvirket af kommissionssatsen.

Indholdsfortegnelse

Modstrøm el er et dansk energiselskab med fokus på gøre den danske energiomstilling grønnere. Modstrøm el arbejder til dagligt med en lang række grønne energi investeringer i hjemmet, og hjælper både privatpersoner og firmaer med at foretage de rette energiforbedringer og energiinvesteringer.

 

Modstrøm el pris

Som kunde hos Modstrøm el, har du mulighed for at vælge tre forskellige pakker. Klima, Modstrøm Plus eller Klima Premium. Priserne for de tre pakker er på henholdsvis 29, 39 og 99 kroner om måneden. I klima pakken får du her blandt andet rabat på fremtidige energitjek, rente- og gebyrfri lån til energiprojekter samt en personlig energi rapport med anbefalinger, for blot at nævne nogle få. I den dyreste pakke til 99 kroner om måneden er dertil mange andre fordele, der hjælper dig til at

spare på den samlede energiregning. Herunder Modstrøm gratis strøm om natten.

Gratis el om natten

Med Modstrøm els premium klimapakke, er det muligt for dig at bruge gratis strøm om natten i dit hjem. Tilbuddet om Modstrøm gratis strøm om natten er muligt, da der i tidsrummet mellem midnat og klokken seks om morgenen altid bliver produceret mere grøn energi af blandt andre vindmøller og andre kilder til vedvarende energi, end der bliver brugt.

 

Sparegaranti som kunde hos Modstrøm el

Som kunde hos Modstrøm, bliver du udstedt en sparegaranti. Hvis du som kunde efter mere end to år kan fremvise et bevis for, at du kunne have fået en billigere løsning andetsteds, står Modstrøm klar til at udbetale den dokumenterede difference med 10 % oven i. Hos Modstrøm er tror vi dog så meget på vores produkter og kvalificerede energivejledere, at vi er overbeviste om, at vi kan hjælpe dig til at opnå en billigere energiregning.

 

Tilfredshed 

Mere end 8.000 personer har pr. dags dato anmeldt Modstrøm el på Modstrøm Trustpilot. Med en foreløbig score på 3,8, hvoraf cirka halvdelen af alle anmeldelser har været til topkarakter, har Modstrøm skabt stor tilfredshed blandt deres mange kunder.

 

Kontakt Modstrøm

På modstroem.dk kan du finde mange flere informationer om Modstrøm els mange services og pakker. Her kan du også blive klog på, hvordan Modstrøm el kan hjælpe både privatpersoner og firmaer med at omlægge sig til de grønne og bæredygtige alternativer. Modstrøm kontakt informationer kan her også findes, hvor du altid er velkommen til at tage kontakt, såfremt du skulle have nogle yderligere spørgsmål, ønsker at blive kunde hos Modstrøm eller booke en energivejleder.

Elselskabets kontaktinformationer 

Telefon nr. Mail Adresse
+45 82 10 02 00
Islands Brygge 43, 1. sal, 2300 København

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Er Modstrøm et godt selskab?

Modstrøm har på nuværende tidspunkt +11.147 anmeldelser på Trustpilot. Baseret på disse anmeldelser har Modstrøm fået en score på 3,4/5 stjerner. Ifølge Trustpilot er det en middel-score.

 

Hvornår er el billigst ved Modstrøm?

Vi anbefaler, at du holder øje med elpriserne time for time, hvis du gerne vil holde øje med, hvornår el er billigst. Det kan give dig et godt overblik over, hvornår priserne på el er billigst i løbet af dagen.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.