Nordisk Energi

Der var desværre ingen produkter, som passede til dine søgekriterier.
Vi har derfor fundet de bedste alternativer fra andre elselskaber nedenfor. 

Sådan rangerer vi på FindEnergi.dk

Den generelle rangering af produkter er baseret på den aktuelle elpris, mens de fremhævede udbydere øverst, er baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af eludbyder. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser og andet. Derudover er de også påvirket af kommissionssatsen.

Indholdsfortegnelse

Elselskabets kontaktinformationer 

Telefonnr. Mail Adresse
+45 53 63 25 27
Bredgade 21B, 1260 København K

Leder du efter et nyt elselskab, der gør det nemt at betale og forstå din elregning, bør du overveje dette selskab. Virksomheden er et af de nyere selskaber, som forsøger at gøre tingene mere simpelt.

 

Flere muligheder med Nordisk Energi

Du kan få flere forskellige løsninger hos virksomheden. Elselskabet tilbyder dig både muligheden for en elaftale med variabel eller fast pris, og det er også muligt at betale på forskellige måder. På den måde kan du få det, som du gerne vil have det, når du skal betale for din elregning.

 

Professionel rådgivning hos Nordisk Energi

Du kan sammenligne elpriserne fra virksomheden med andre selskaber her hos os. På den måde finder du hurtigt ud af, om Nordisk Energi kan være det rette valg for dig. Tager du dog et kig på virksomhedens kundeservice og rådgivning, er der intet at komme efter. De sætter nemlig en stor ære i at gøre hele processen om strømaftale, flytning, betaling og rådgivning så nem som mulig.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Er Nordisk Energi et godt selskab?

Nordisk Energi har på nuværende tidspunkt +346 anmeldelser på Trustpilot, hvilket har givet dem en samlet score på 4,4/5 stjerner. Det indikerer, at Nordisk Energi har tilfredse kunder.
Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.