OK el

OK el tilbyder en lang række forskellige el-produkter. Ovenfor kan du sammenligne variable og faste priser fra OK el. Med OK får du et elselskab, som har stort fokus på at fremme den grønne omstilling i Danmark.

iconForventet kWh forbrug

iconBopæl ift. Storebælt

Tilbyder månedlig betaling

Bemærk at du i nogle tilfælde skal kontakte elselskabet efter tilmelding online, for at få månedlig betaling.


iconGrøn strøm

iconFast eller variabel

iconUdbydere
Estimeret pris

Baseret på forsyningstilsynets aktuelle priser inkl. alle afgifter.


464 kr. pr. måned 904 kr. pr. måned 1344 kr. pr. måned 1784 kr. pr. måned
278 øre pr. kWh

271 øre pr. kWh

269 øre pr. kWh

268 øre pr. kWh
6 mdr. binding
Variabel pris
Opstartsperiode: 15 kalenderdage
Estimeret pris

Baseret på forsyningstilsynets aktuelle priser inkl. alle afgifter.


485 kr. pr. måned 946 kr. pr. måned 1407 kr. pr. måned 1868 kr. pr. måned
291 øre pr. kWh

284 øre pr. kWh

281 øre pr. kWh

280 øre pr. kWh
6 mdr. binding
Variabel pris
Grøn strøm

Er produktet markeret med et blad, er strømmen baseret på 100% vedvarende energikilder, uden yderligere klimatiltag.

Opstartsperiode: 15 kalenderdage
Indholdsfortegnelse

OK priser


Energiselskabet OK er for de fleste kendt for deres produkter indenfor OK benzin. Men selskabet spænder bredere end det og leverer også mobiltelefoni, naturgas, forsikringer, og el. OK el er et elselskab som sørger for at levere el til private forbrugere. Som leverandør af el, går OK ind for at levere grøn og miljørigtig el til konkurrencedygtige priser, uanset hvor du befinder dig henne i landet. Denne grønne el vil komme fra vedvarende energikilder i Danmark. Det gør altså strømmen miljørigtig, både i forbindelse med dens oprindelse og i forhold leveringen af strømmen. OK el er altså med til at sørge for bæredygtig levering af el hele vejen igennem processen. Priserne vil være en smule højere for den grønne el, men man betaler for mere bæredygtighed og el fra en bedre energikilde.

Fleksible priser og valgfrihed med OK el

En af de helt store grunde til, at OK er et meget benyttet selskab, kommer af selskabets priser for el. OK trustpilot anmeldelserne taler for sig selv. Forbrugerne stoler på selskabet og nyder godt af de konkurrencedygtige priser. Hos OK el betaler man ikke gebyrer eller for oprettelse af et abonnement. Samtidig er OK priser fastsat således, at man kun betaler for det el, som man rent faktisk bruger. Man kan samtidig vælge et abonnement med grøn el eller fast el, og om man ønsker prisen fast eller flex. Den faste pris vil ikke ændre sig på noget tidspunkt, mens flex prisen vil følge markedspriserne for el, uanset om de er højere eller lavere end den faste pris. OK priser ligger som gennemsnit lavere end de gennemsnitlige elpriser.

Et forbundet selskab

De helt store fordele ved OK som selskab, er de mange services som bliver udbudt. OK el, OK benzin, og OK telefoni især spiller alle sammen på forskellige måder. Med app’en fra OK kan man nemt holde styr på sine forskellige abonnementer og priserne. Det er også nemt at få OK kundeservice til at hjælpe en med eventuelle problemer eller tvivlsspørgsmål, uanset hvilken service man bruger. OK er som bekendt også store tilhængere af lokalsporten og står klar til at støtte denne. Bruger man OK el, så vil man gennem OK støt lokalsporten kunne tjene 10 øre  til sin lokale klub eller forening for hver liter benzin eller diesel, som man tanker med et OK benzinkort. Foruden disse fordele, så kan medlemsskab ved OK og OK el også give bonus til COOPs butikker og services. Gennem OK el får man altså ikke blot en billig leverandør af el men samtidig så meget mere.

Elselskabets kontaktinformationer 

Telefon nr. Mail Adresse
+45 78 76 48 64
ok@ok.dk
Åhave Parkvej 11, 8260 Viby

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.