samstroem

Samstrøm A/S

Der var desværre ingen produkter, som passede til dine søgekriterier.
Vi har derfor fundet de bedste alternativer fra andre elselskaber nedenfor. 

Sådan rangerer vi på FindEnergi.dk

Den generelle rangering af produkter er baseret på den aktuelle elpris, mens de fremhævede udbydere øverst, er baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af eludbyder. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser og andet. Derudover er de også påvirket af kommissionssatsen.

Indholdsfortegnelse

Samstrøm a/s er et elselskab ejet af en lang række forskellige lokale elværker. Forsyningen af strøm er blevet gjort simpel, så du som kunde nemt og overskueligt kan få billig strøm leveret til dit hjem. Du får ovenikøbet el fra vedvarende energikilder, så du er en del af den grønne løsning. 

Samstrøm el priser

Samstrøm a s tilbyder sine kunder to forskellige muligheder, når det kommer til elpriser. Du kan enten vælge Samstrøm spot, som er et abonnement med en lav månedlig pris, hvor din el beregnes som en variabel timepris. Oveni dette tilføjes et tillæg. Du kan også vælge et abonnement med en højere månedlig pris, hvor din el beregnes som en variabel timepris, uden ekstra tillæg. Begge abonnementer tilbyder el drevet af vindenergi.  

 

Få hjælp til dit valg

Hvis du har brug for vejledning til at vælge dit abonnement, så kan du kontakte Samstrøm via telefon, email eller via en kontaktformular online. Dette giver dig mulighed for at få rådgivning til at vælge det elprodukt, som passer bedst til din husstand. Herefter kan du nemt oprette en aftale online, og kort efter modtager du din kontrakt. Ovenikøbet har Samstrøm også en vagttelefon, så hvis du akut står og har strøm forstyrrelser uden for den normale åbningstid, så kan du ringe og få øjeblikkelig hjælp. 

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Samstrøm Ren Spot?

Hos Samstrøm tilbyder de en strømaftale, som hedder “Ren Spot”. Hvis du vælger denne strømaftale, betyder det, at du køber strøm til den spotpris, som Samstrøm køber strømmen til på elbørsen.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.