sk-energi-logo-fritlagt

SK Energisalg A/S

Der var desværre ingen produkter, som passede til dine søgekriterier.
Vi har derfor fundet de bedste alternativer fra andre elselskaber nedenfor. 

Sådan rangerer vi på FindEnergi.dk

Den generelle rangering af produkter er baseret på den aktuelle elpris, mens de fremhævede udbydere øverst, er baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af eludbyder. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser og andet. Derudover er de også påvirket af kommissionssatsen.

Indholdsfortegnelse

SK Energisalg er et nyoprettet elselskab, som tager afsæt i SK Energi Min Forsyning. Det er et lokalt elselskab i Slagelse, som tilbyder el til fordelagtige priser. SK Energi er også certificeret i mærkningsordningen og har ét grønt blad, som garanterer dig el fra vedvarende energikilder. Der er derfor gode grunde til at overveje at skifte elselskab til SK Energisalg.   

SK Energisalg er dit ene forsyningsselskab

SK Energisalg tilbyder både at levere gas og el. Dermed kan du nøjes med blot at have SK Energisalg som dit ene forsyningsselskab. SK-Energi kan både sikre dig forsyningssikkerhed, konkurrencedygtige priser på el og gas, og så får du god og personlig rådgivning og betjening. Når du køber gas og el samlet, så sparer du penge hos SK Energi, og dermed er det en fordel for dig at kombinere disse to.  

 

SK-Energi til fordelagtige priser

Hos SK-Energi kan du enten vælge en fast eller en variabel pris om måneden. Med en variabel pris følger din el markedsprisen, så du bliver afregnet ud for dit time brug og markedsprisen på det givne tidspunkt. En fast pris om måneden baserer sig på et beløb, som ændres per kvartal. Det er en gennemsnitspris, som følger markedsprisens svingninger. 

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.