stroemlinet

Strømlinet

iconForventet kWh forbrug

iconBopæl ift. Storebælt

Tilbyder månedlig betaling

Bemærk at du i nogle tilfælde skal kontakte elselskabet efter tilmelding online, for at få månedlig betaling.


iconGrøn strøm

iconFast eller variabel

iconUdbydere
Indholdsfortegnelse

Strømlinet a/s er et nystartet energiselskab, som har et mål om at gøre el til en gennemskuelig og billig fornøjelse. Derfor får du som kunde fuldstændig gennemsigtighed og enkelthed, som gør det nemt at gennemskue priser og elregninger. Der er heller ikke hverken binding eller gebyrer, så Strømlinet elselskab kan være dit mulige elselskab.

Strømlinet elselskab med gode priser

Strømlinet el produkter er alle til en variabel pris. Med andre ord følger prisen på din el udviklingen på markedet, så du får din el til markedspris. Dette kan oftest bringe dig en billigere elregning. Strømlinet priser er kommer med en prisgaranti, så du aldrig betaler for meget for din el. 

Hos Strømlinet kan du tilvælge en klimavenlig løsning, som baserer sig på vedvarende energikilder. Det fungerer således, at Strømlinet sikrer dig, at al den el som du forbruger er dækket af el fra vedvarende energikilder.   

Strømlinet: Virksomhed med fokus på dig

På Strømlinets hjemmeside er der lagt vægt på kundeservice. Derfor kan du nemt finde frem til hjælp ved spørgsmål eller hvis du har brug for rådgivning til at vælge elselskab. Derudover kan du melde din flytning online, eller du kan få hjælp fra medarbejdere til at forstå din elregning. 

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.