stroemlinet

Strømlinet

Der var desværre ingen produkter, som passede til dine søgekriterier.
Vi har derfor fundet de bedste alternativer fra andre elselskaber nedenfor. 

Sådan rangerer vi på FindEnergi.dk

Den generelle rangering af produkter er baseret på den aktuelle elpris, mens de fremhævede udbydere øverst, er baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af eludbyder. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser og andet. Derudover er de også påvirket af kommissionssatsen.

Indholdsfortegnelse

Strømlinet a/s er et nystartet energiselskab, som har et mål om at gøre el til en gennemskuelig og billig fornøjelse. Derfor får du som kunde fuldstændig gennemsigtighed og enkelthed, som gør det nemt at gennemskue elpriser og elregninger. Der er heller ikke hverken binding eller gebyrer, så Strømlinet elselskab kan være dit mulige elselskab.

Strømlinet elselskab med gode priser

Strømlinet el produkter er alle til en variabel pris. Med andre ord følger prisen på din el udviklingen på markedet, så du får din el til markedspris. Dette kan oftest bringe dig en billigere elregning. Strømlinet priser er kommer med en prisgaranti, så du aldrig betaler for meget for din el. 

Hos Strømlinet kan du tilvælge en klimavenlig løsning, som baserer sig på vedvarende energikilder. Det fungerer således, at Strømlinet sikrer dig, at al den el som du forbruger er dækket af el fra vedvarende energikilder.  

 

Strømlinet – En virksomhed med fokus på dig

På Strømlinets hjemmeside er der lagt vægt på kundeservice. Derfor kan du nemt finde frem til hjælp ved spørgsmål eller hvis du har brug for rådgivning til at vælge elselskab. Derudover kan du melde din flytning online, eller du kan få hjælp fra medarbejdere til at forstå din elregning. 

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Er Strømlinet et godt selskab?

Strømlinet har på nuværende tidspunkt +742 anmeldelser på Trustpilot, som har givet dem en samlet score på 4,7/5 stjerner. Det indikerer, at Strømlinet har tilfredse kunder.

 

Tilbyder Strømlinet grøn strøm?

Ja, det gør de. Hos Strømlinet bidrager de nemlig i høj grad til den grønne omstilling – og det er de stolte af.

Har du set vores liste med:

bedste-elselskaber-ikon

De bedste elselskaber →

Vi har testet en lang række elselskaber, så du kan vælge det bedste til dine præferencer

billigste-elselskaber-ikon

De billigste elselskaber →

En samlet liste over de elselskaber, som vi oplever er de billigste over tid

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.