stroemtidlogo

Strømtid

Der var desværre ingen produkter, som passede til dine søgekriterier.
Vi har derfor fundet de bedste alternativer fra andre elselskaber nedenfor. 

Sådan rangerer vi på FindEnergi.dk

Den generelle rangering af produkter er baseret på den aktuelle elpris, mens de fremhævede udbydere øverst, er baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af eludbyder. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser og andet. Derudover er de også påvirket af kommissionssatsen.

Indholdsfortegnelse

Strømtid – En grønnere vej

Strømtid er en grøn el-leverandør, hvis formål er at levere vedvarende energi til elnettet. Som elleverandør gør vi det let for danskerne at handle mere grønt i hverdagen. Vi kæmper for en grønnere fremtid, hvor bæredygtighed er i centrum, og vi som forbrugere er mindre afhængige af sort energi. For at opnå dette har vi hos Strømtid besluttet os for udelukkende at fokusere på salg af bæredygtig energi til vores kunder og sammen med dem gøre en positiv forskel for miljøet.

Strømtid går langt for at sikre, at vores kunder altid får den bedste service. Vi mener, at gennemsigtighed og enkelhed er nøglen til god kundeservice, og derfor er vores elregninger lette at forstå. Vores engagerede kundeserviceteam er klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål eller bekymringer, du måtte have. Strømtid er her for at gøre det nemt og bekvemt for dig at få den bedste service, du fortjener.

Hvordan fungerer grøn strøm?

I Danmark blandes strøm fra bæredygtige energikilder sammen med strøm fra fossile brændstoffer, når det kommer ud på elnettet. Uanset om det bliver blandet på elnettet, gør det alligevel en forskel, hvis du vælger at betale for grøn strøm. Selvom grøn strøm måske ikke leveres direkte til dine stikkontakter, bliver dit strømforbrug som kunde hos Strømtid dækket af grøn strøm via grønne certifikater. Hvis flere danskere skifter fra sort energi til grøn energi, vil andelen af bæredygtig energi i elnettet stige. Jo flere som betaler for grøn strøm, jo mindre sort strøm vil vi altså i Danmark have på elnettet, hvilket også mindsker vores udledning af CO2.

 

Strømtids produkter

Vil du gerne tage et grønt skridt og reducere din påvirkning af klimaet? Hos Strømtid kan du vælge mellem vores to abonnementer: Klimahelt og Klimahelt+, som begge udelukkende leverer grøn strøm til det danske elnet. Strømmen kommer fra bæredygtige energikilder, så du kan være sikker på at gøre en forskel. Klimahelt-abonnementet inkluderer som sagt grøn strøm, hvor du udover at betale for strømforbruget også betaler 15 kr. i abonnement, mens du med Klimahelt+ abonnementet for 10 kr. ekstra også får 1 ton CO2-kompensation årligt. 

Du kan sammenligne elpriser fra forskellige elselskaber her. 

 

Hvorfor vælge Strømtid?

Der er flere gode argumenter for at vælge et grønt energiselskab. Du vil ikke kun være med til at fremme den grønne omstilling ved at reducere udledningen af CO2, men det støtter også en bæredygtig branche, der investerer i en grønnere fremtid. Når Strømtid køber strøm fra solenergi, vindenergi og vandkraft, udledes der ikke CO2 i produktionen af strøm, hvorfor det er mere klimavenligt end traditionelle fossile brændstoffer.

Hos Strømtid håber vi på at nå ud til de danskere, som deler vores mission om at skabe en grønnere vej. Det kæmper vi for ved at levere grøn el til alle vores kunder udelukkende fra grønne energikilder. Hos Strømtid vægter vi god kundeservice og gennemsigtighed højt. Vi er et selskab, som tror på, at en bæredygtig fremtid er mulig gennem kollektive bestræbelser på at reducere CO2 udledningen.

Læs også vores guide: Sådan finder du det bedste elselskab 

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Er Strømtid et godt selskab?

Strømtid har på nuværende tidspunkt +46 anmeldelser på Trustpilot. Disse anmeldelser har givet Strømtid en samlet bedømmelse på 2,9/5 stjerner. Ifølge Trustpilot har Strømtid en middel score.

 

Tilbyder Strømtid grøn strøm?

Hos Strømtid ønsker de at belaste miljøet mindst muligt. Strømtid kan derfor garantere, at deres strøm stammer fra 100% vedvarende energikilder.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.