guides-findenergi

Indsend din elregning

Upload din elregning

Udfyld formularen med dine oplysninger og vedhæft din seneste elregning. Det er vigtigt at vi kan se dit kWh-forbrug, dit nuværende produkt og dit postnummer for at kunne lave beregningerne.

Vi beregner om du kan få en besparelse

Når vi har modtaget din elregning, begynder vi vores beregninger og kigger vores samarbejdspartnere igennem.

Vi sender dine tilbud

Vi vender tilbage, så snart vi har fundet en el-aftale som passer til dig og dit forbrug. Du modtager dine tilbud på mail, og du vælger selv om du ønsker at benytte dig af beregningerne.

skift-elselskab

Sørg for at følgende information fremgår på den vedhæftede elregning

  • Dit elselskab
  • Dit kWh-forbrug
  • Navnet på det el-produkt du har
  • Dit postnummer 

Er der andet som påvirker dit elforbrug? Brug boksene og kryds af hvis du har varmepumpe eller elbil. Du kan også oplyse informationen i feltet “anden relevant information”. 

Alle tilbud du modtager fra FindEnergi.dk er gratis og uforpligtende

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.