elpriser

Gratis strøm

Her kan du se hvis der er nogle elselskaber, som tilbyder gratis strøm eller gratis el i 6 måneder. Er der ingen der tilbyder gratis strøm i øjeblikket, kan du i stedet finde fordelagtige introduktionstilbud. 

iconForventet kWh forbrug

iconBopæl ift. Storebælt

Tilbyder månedlig betaling

Bemærk at du i nogle tilfælde skal kontakte elselskabet efter tilmelding online, for at få månedlig betaling.


iconGrøn strøm

iconFast eller variabel

iconUdbydere
Indholdsfortegnelse

Sådan kan du få gratis el i 6 måneder

Det er muligt at få gratis strøm hos nogle elselskaber, som ny kunde i en begrænset periode. Umiddelbart skulle man tro, at det kun var telefonselskaber og lignende, der udbyder denne slags tilbud, men der findes også elselskaber, der tilbyder gratis strøm i en periode for nye kunder. Det kan være en nem måde at skære lidt ned på elregningen over en periode. Vi har her på siden samlet et overblik over de elselskaber, som tilbyder gratis el i 6 måneder, eller som har et andet fordelagtigt introduktionstilbud på el.

Få et eltilbud på gratis strøm

Som ethvert andet tilbud er gratis strøm en måde for elselskaberne at lokke nye kunder til. Og selvom du slipper for at betale for strøm i et givent antal måneder, vil du automatisk blive overført til en anden betalingsordning, når introduktionstilbuddet er udløbet.

Hvis du er heldig, kan du finde et godt introduktionstilbud, der sikrer dig gratis el i 6 måneder. Når de seks måneder udløber, kan du selv bestemme, om du vil fortsætte hos det pågældende elselskab med en betalings-aftale, eller om du vil forsøge at finde et nyt elselskab. Det er nemlig sådan, at elselskaber ikke må binde deres kunder for mere end seks måneder, hvorfor du er frit stillet til at vælge et nyt elselskab efter seks måneders gratis strøm.

Vælg mellem mange forskellige eltilbud

Det er ikke nødvendigvis alle elselskaber, der har den slags introduktionstilbud, der tilbyder dig perioder med gratis el. Og selv hvis du benytter dig af et tilbud på gratis el i 6 måneder, vil du stadig komme til at stå med en regning i slutningen af hver måned, omend den er mindre end normalt.

Selvom du ikke skal betale for at lade eksempelvis dine elektroniske apparater op, vil du nemlig stadig skulle betale de forskellige afgifter til staten og den transport, de enkelte selskaber står for i forbindelse med at fragte strømmen til din bolig. Du kan derfor ikke forvente at stå med en regning på 0 kr. i seks måneder. Dog vil udgifterne være betydeligt mindre, end hvis du blot var koblet på en fast aftale.

Læs det med småt for at få gratis strøm

Som ethvert andet introduktionstilbud vil der altid være noget med småt i det gode tilbud. Sørg for at læse alle de små detaljer, så du sikrer dig, at du ikke binder dig for mere end de seks måneder i første omgang. Når du bliver mindet om, at de seks måneder med gratis el er ved at være udløbet, er det op til dig at afgøre, hvorvidt du vil på jagt efter endnu et introduktionstilbud, eller om du blot vil blive hos den første udbyder.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg blive ved med at skifte elselskab for at få gratis strøm?

Ja, i princippet. Så længe der er tilbud med fastsatte bindingsperioder, er du fri til at afskrive dem eller fortsætte med dem efter den fastsatte periode.

Hvordan får jeg gratis strøm i 6 måneder?

Hvis du finder et elselskab, der tilbyder et introduktionstilbud med gratis strøm i en periode, kan du godt sikre dig gratis strøm i seks måneder.

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.