Elselskaber Odense – Sammenlign billige elaftaler her

Søger du et nyt elselskab i Odense, er du landet det rigtige sted. Se vores store udvalg af elaftaler, som du kan vælge mellem.

10.000+

Mdl. brugere

30+

Elaftaler

2 ud af 3

Kan spare ved at skifte

Udvalgte udbydere
Priserne er senest opdateret: 17. juli 2024

Sådan rangerer vi på FindEnergi.dk

Den generelle rangering af produkter er baseret på den aktuelle elpris, mens de fremhævede udbydere øverst, er baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af eludbyder. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser og andet. Derudover er de også påvirket af kommissionssatsen.

Annonce
Indholdsfortegnelse

Find de bedste elselskaber i Odense

Har du brug for et godt og overskueligt overblik over dine muligheder indenfor el i Odense? Så er du ankommet til det rette sted. Her på siden har vi nemlig gjort vores bedste for, at du hurtigt og nemt kan finde billig el i Odense Kommune. Derfor har vi samlet en oversigt over de bedste elleverandører i Odense, så du kan sammenligne elpriserne.

Når du skal finde det bedste elselskab i Odense, er det en god idé, at du er opmærksom på nogle forskellige ting, inden du skifter elselskab. Derfor anbefaler vi, at du overvejer følgende:

 • Er en fast eller variabel elpris det rette valg for dig?
 • Ønsker du en elaftale med grøn strøm?
 • Hvordan er betalingsintervallerne? Månedlige eller kvartalsvise regninger?
 • Ønsker du aconto eller betaling for det faktiske forbrug?
 • Har elselskabet gode anmeldelser? Her kan du eksempelvis tjekke Trustpilot eller læse markedsanalyser såsom EPSI-undersøgelsen for at afklare det. Du kan også læse vores test af de bedste elselskaber her.
 • Er der binding på elaftalen?

Sammenlign elpriser i Odense

Inden du skifter elselskab, er det en god idé, at du sætter dig ind i de elpriser, som elselskaberne tilbyder. Øverst på denne side har vi samlet alle elselskaber på FindEnergi, så du hurtigt kan sammenligne elpriserne og finde billig el i Odense.

Liste over elpriser hos 10 elselskaber i Odense

Herunder er der en oversigt over de 10 billigste elselskaber blandt udbyderne på FindEnergi.dk, listet efter deres priser:

 • b.energy – Abonnement: 0 kr. – Tillæg til spotpris: 7,5 øre pr. kWh
 • Vest Energi – Abonnement: 0 kr. – Tillæg til spotpris: 8 øre pr. kWh
 • Gasel – Abonnement: 0 kr. – Tillæg til spotpris: 10 øre pr. kWh
 • Modstrøm – Abonnement: 10 kr. – Tillæg til spotpris: 5 øre pr. kWh
 • OK – Abonnement: 29 kr. – Tillæg til spotpris: 4 øre pr. kWh
 • go’ energi – Abonnement: 15 kr. – Tillæg til spotpris: 5 øre pr. kWh
 • Nettopower – Abonnement: 0 kr. – Tillæg til spotpris: 12,5 øre pr. kWh
 • Energi Fyn – Abonnement: 15 kr. – Tillæg til spotpris: 8,75 øre pr. kWh
 • Velkommen – Abonnement: 1 kr. – Tillæg til spotpris: 15 øre pr. kWh
 • Ewii – Abonnement: 29 kr. – Tillæg til spotpris: 3,75 øre pr. kWh

Hvem leverer strøm i Odense?

I Odense er det netselskabet Vores Elnet, som ejer størstedelen af kablerne i jorden, og de forsyner derfor også de fleste boliger i Odense med strøm.

Det er vigtigt at huske på, at der er forskel på elselskaber og netselskaber. De elselskaber, som fremgår øverst på listen på denne side, er dem, som sender dig din elregning, og de fakturerer dig også på vegne af netselskabet – som er dem, der ejer kablerne i jorden. Du har frit valg mellem alle elselskaber i Danmark, selvom du bor i Odense eller hvilken som helst anden by. Derfor kan du også vælge mellem alle ovenstående eludbydere.

Skifter du ofte elselskab, eller er du ikke bange for at prøve et introtilbud på el, kan der være mange penge at spare hver måned på dine elregninger.

Følg elpriser time for time i Odense

Ved at gøre en aktiv indsats og følge elpriserne time for time, kan du spare penge ved at planlægge dit forbrug til de billigste timer. Det kan eksempelvis være ved at starte tøjvasken eller bruge din ladeboks, når der er lav efterspørgsel på strøm, hvilket er med til at sænke din pris pr. kWh.

Husk, når du skal kigge på elpriserne i Odense, skal du kigge efter priserne vest for Storebælt. Det skyldes, at der er forskel i elprisen afhængigt af din lokation i Danmark.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvad er det bedste elselskab i Odense?

Hvis du bor i Odense, kan du frit vælge mellem mange elselskaber. For at gøre det nemmere for dig, har vi samlet en oversigt over de bedste elselskaber i Odense her på siden.

 

Hvad koster el i Odense?

Elprisen afhænger af flere faktorer, og du vil derfor opleve, at den kan svinge mellem de forskellige elselskaber. Vi har derfor samlet en oversigt over de bedste elselskaber i Odense her på siden, så du hurtigt og nemt kan sammenligne deres elpriser.

Læs mere om elpriser i disse regioner i Danmark 

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.