energiselskabet_elg

Energiselskabet Elg

Sådan rangerer vi på FindEnergi.dk

Den generelle rangering af produkter er baseret på den aktuelle elpris, mens de fremhævede udbydere øverst, er baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af eludbyder. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser og andet. Derudover er de også påvirket af kommissionssatsen.

Indholdsfortegnelse

Elselskabet Elg – har fokus på bæredygtig energi

Elg er et dansk energiselskab, der fokuserer på at imødekomme forbrugernes behov for bæredygtig energi til rimelige priser. Deres mål er at levere effektiv kundeservice, letforståelige elregninger og produkter, der gør det nemt at være el-kunde i Danmark. Elg-elselskabet har sit hovedkontor på Sydfyn, hvor deres medarbejdere arbejder dagligt.

Vælg Elg Power hvis du vil være grøn

Elg Power er et produkt, der fokuserer på grøn energi. Elselskabets mission er at levere grøn og ærlig strøm til hele Danmark. Energiselskabet Elg ønsker at sikre, at deres elpriser og produkter er gennemsigtige, så deres kunder altid ved, at de holder, hvad de lover.

 

Brug strømmen bæredygtigt

Elg Power ønsker at bidrage til, at flere danskere bruger bæredygtig strøm, og at alle deres el-kunder er med til at øge produktionen af grøn strøm. Virksomhedens værdier er baseret på danske værdier såsom ærlighed, gennemsigtighed og god service.

 

Hvordan er anmeldelserne af Elg-elselskabet?

Man kan måske undre sig over, hvorfor elselskabet har valgt at bruge en Elg i deres navn. Men ifølge elselskabet selv er der flere gode grunde til det. Elselskabet Elg ønsker at identificere sig som et elselskab, der er i ét med naturen og som har fokus på bæredygtige løsninger.

Energiselskabet Elg har et ret godt omdømme på Trustpilot. Nogle af de positive ting ved Elg inkluderer månedlig betaling, hvor man kun betaler for den mængde strøm, man har brugt.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Er Energiselskabet Elg et godt selskab?

Energiselskabet Elg har på nuværende tidspunkt +26 anmeldelser på Trustpilot, som har givet dem en samlet bedømmelse på 4,4/5 stjerner. Ifølge Trustpilot er der tale om en fremragende score, hvilket indikerer, at deres kunder er godt tilfredse.

 

Tilbyder Energiselskabet Elg grøn strøm?

Hos Energiselskabet Elg leverer de udelukkende grøn strøm til deres kunder. Energiselskabet Elg ønsker nemlig at være en prisbevidst leverandør af grøn energi i Danmark.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.