Ewii el

Sådan rangerer vi på FindEnergi.dk

Den generelle rangering af produkter er baseret på den aktuelle elpris, mens de fremhævede udbydere øverst, er baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af eludbyder. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser og andet. Derudover er de også påvirket af kommissionssatsen.

Indholdsfortegnelse

EWII El er et dansk energiselskab, som leverer el til mere end 140.000 husstande – private såvel som erhvervskunder over hele landet, til trods for at EWII El har deres hovedkontor i Kolding. EWII El gik tidligere under navnet TREFOR.

Derfor skal du vælge EWII El som din eludbyder

Foruden den store kundetilfredshed på EWII Trustpilot, er EWII a/s et dansk energivirksomhed med mange fordele. Først og fremmest prisen, hvor EWII Energi altid lover gode elpriser uanset hvor du kommer fra i landet. Dertil er EWII El et selskab uden binding og skjulte gebyrer, god og personlig betjening samt ikke mindst en virksomhed der tager et socialt ansvar ved blandt andet at fokusere på den grønne og vedvarende energi.

 

Hvad er EWII elpriser?

EWII El slår sig på at være et grønt energiudbyder til gode priser. At oprette sig som kunde hos EWII a/s koster 0 kr. i oprettelse, og helt uden binding. De mere konkrete EWII elpriser afhænger at hvilken abonnement du tegner samt hvor i landet du bor. Her har du mulighed for at tegne et abonnement til en grøn fastpris eller for eksempel en grøn standard, hvor priserne for el vil være afhængige af den aktuelle energisituation. De konkrete og opdaterede priser kan findes på EWIIs hjemmeside ewii.dk.

 

Sammenlign elpriser

Er du i tvivl om EWII DK er det rette energiselskab for dig, kan du på Findenergis underside sammenligne elpriser og få den fulde overblik, inden du vælger elselskab.

Elselskabets kontaktinformationer 

Telefon nr. Mail Adresse
+45 70 50 50 50
Kokbjerg 30, 6000 Kolding

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Er EWII et godt selskab?

EWII har på nuværende tidspunkt +2.839 anmeldelser på Trustpilot. På baggrund af disse anmeldelser har EWII opnået en score på 3,5/5 stjerner. Ifølge Trustpilot har EWII en middel score.

 

Tilbyder EWII grøn strøm?

Hos EWII leverer de udelukkende grøn strøm, så vi kan passe bedre på vores planet.

Har du set vores liste med:

bedste-elselskaber-ikon

De bedste elselskaber →

Vi har testet en lang række elselskaber, så du kan vælge det bedste til dine præferencer

billigste-elselskaber-ikon

De billigste elselskaber →

En samlet liste over de elselskaber, som vi oplever er de billigste over tid

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.