Forskel

Forskel

Sådan rangerer vi på FindEnergi.dk

Den generelle rangering af produkter er baseret på den aktuelle elpris, mens de fremhævede udbydere øverst, er baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af eludbyder. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser og andet. Derudover er de også påvirket af kommissionssatsen.

Indholdsfortegnelse

Forskel er et elselskab som vil give dig muligheden for at gøre en forskel med din energi. Med klimavenlige energikilder får du som kunde af din strøm leveret fra vedvarende energikilder. Og dette får du ovenikøbet til en konkurrencedygtig elpris. Derudover tager Forskel andre grønne initiativer, som gør det til et grønt elselskab. 

Forskel el med fokus på billig grøn el

Forskel strøm byder på en enkelt og billig løsning på grøn el. Du kan kun vælge ét produkt hos Forskel, og dette er et grønt produkt med el. Du får prisgaranti, så du aldrig betaler mere end markedsprisen på din el. 

Du kan nemt komme i kontakt med Forskel el online, hvor du kan få hjælp til at forstå din elregning, anmelde flytning eller blot stille spørgsmål hvis du overvejer Forskel som dit nye elselskab.  

 

Forskel elselskab med gode muligheder

Som kunde hos Forskel vælger du også en velgørende organisation eller NGO, som en del af dit el abonnementspris går til. Dermed gør du en forskel ved blot at betale din elregning. Forskel sørger også for at plante et træ for hver eneste nye kunde, så bare ved at vælge Forskel som dit elselskab gør du noget godt for planeten. 

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Er Forskel et godt selskab?

På nuværende tidspunkt har Forskel +7 anmeldelser på Trustpilot. På baggrund af disse anmeldelser har Forskel fået en samlet bedømmelse på 4,3/5 stjerner, hvilket er en fremragende score ifølge Trustpilot.

Har du set vores liste med:

bedste-elselskaber-ikon

De bedste elselskaber →

Vi har testet en lang række elselskaber, så du kan vælge det bedste til dine præferencer

billigste-elselskaber-ikon

De billigste elselskaber →

En samlet liste over de elselskaber, som vi oplever er de billigste over tid

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.