Gasel

Sådan rangerer vi på FindEnergi.dk

Den generelle rangering af produkter er baseret på den aktuelle elpris, mens de fremhævede udbydere øverst, er baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af eludbyder. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser og andet. Derudover er de også påvirket af kommissionssatsen.

Indholdsfortegnelse

Gasel A/S er et selvstændigt energiselskab i Danmark. Gasel blev i 2016 overtaget af Energi Fyn Handel A/S, som er blandt de seks største energiselskaber i Danmark.

Gasel leverer dog el til hele landet, så du kan sagtens få Gasel som elselskab, selvom du ikke er bosiddende på Fyn.

Gasel har mange års erfaring med energiforsyning, så du er i gode og sikre hænder, og samtidig kan du med Gasel være sikker på at få grøn energi. Gasel Fyn har én mission, og det er at tilbyde lave priser på grøn el.

Strøm fra elselskabet Gasel

Hos Gasel kan du få grøn energi til indkøbspris. Du får altid billig, grøn el, som er leveret fra danske solceller.

Gasel tilbyder et simpelt produkt hvor du får strømmen til indkøbspris + et tillæg på 10 øre pr. kWh. Derudover er der ingen abonnement eller binding hos Gasel. Du kan forvente at modtage en elregning, som er til at forstå og som er uden skjulte tillæg eller gebyrer. 

Dermed bliver det altså ikke meget billigere for dig at få grøn strøm, for der er ingen grund til at betale flere penge for at passe på miljøet. Udover de billige priser på strøm tilbyder Gasel også en lang række kundefordele.

Gasel anmeldelser

Er du i tvivl om, hvorvidt Gasel er det rette elselskab for dig? Så kan du med fordel læse nogle anmeldelser fra andre kunder først, før du træffer din beslutning. Du kan eksempelvis tage et kig hos Gasel Trustpilot, hvor du kan læse, hvad andre kunder har skrevet om deres oplevelser med Gasel.

Du kan også læse vores guide, til hvordan du finder det bedste elselskab for dig

Elselskabets kontaktinformationer 

Telefon nr. Mail Adresse
+45 70 20 35 70
Sanderumvej 16, 5250 Odense SV

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Er Gasel et godt selskab?

Gasel har på nuværende tidspunkt +992 anmeldelser på Trustpilot, som har givet dem en samlet score på 4,2/5 stjerner. Det indikerer, at Gasel har tilfredse kunder.

Tilbyder Gasel grøn strøm?

Ja, det gør de. Hos Gasel ønsker de at passe bedre på miljøet, og derfor leverer de billig strøm fra solcellestrøm. Når du køber strøm fra Gasel, bidrager du dermed med en ren solcellestrøm til elnettet.
Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.