Gasel

iconForventet kWh forbrug

iconBopæl ift. Storebælt

Tilbyder månedlig betaling

Bemærk at du i nogle tilfælde skal kontakte elselskabet efter tilmelding online, for at få månedlig betaling.


iconGrøn strøm

iconFast eller variabel

iconUdbydere
Estimeret pris

Baseret på forsyningstilsynets aktuelle priser inkl. alle afgifter.


275 kr. pr. måned 481 kr. pr. måned 687 kr. pr. måned 893 kr. pr. måned
165 øre pr. kWh

144 øre pr. kWh

137 øre pr. kWh

134 øre pr. kWh
0 mdr. binding
Variabel pris
Grøn strøm

Er produktet markeret med et blad, er strømmen baseret på 100% vedvarende energikilder, uden yderligere klimatiltag.

Mdl. betaling

Der afregnes for det faktiske forbrug pr. måned. Du tilknyttes automatisk månedlig betaling ved tilmelding.

Opstartsperiode: Løbende måned + 30 dage. Løbende opstart (også hurtigere end lb. + 30 dage)
Indholdsfortegnelse

Gasel A/S er et selvstændigt energiselskab i Danmark. Gasel blev i 2016 overtaget af Energi Fyn Handel A/S, som er blandt de seks største energiselskaber i Danmark. Gasel leverer dog el til hele landet, så du kan sagtens få Gasel som elselskab, selvom du ikke er bosiddende på Fyn.

Gasel har mange års erfaring med energiforsyning, så du er i gode og sikre hænder, og samtidig kan du med Gasel være sikker på at få grøn energi. Gasel Fyn har én mission, og det er at tilbyde lave priser på grøn el.

Strøm fra elselskabet Gasel

Hos Gasel kan du få grøn energi til indkøbspris. Du får altid billig, grøn el, som er leveret fra danske vindmøller. Du skal blot betale 1 krone om dagen for håndtering. Dermed bliver det altså ikke meget billigere for dig at få grøn strøm, for der er ingen grund til at betale flere penge for at passe på miljøet. Udover de billige priser på strøm tilbyder Gasel også en lang række kundefordele.

Gasel anmeldelser

Er du i tvivl om, hvorvidt Gasel er det rette elselskab for dig? Så kan du med fordel læse nogle anmeldelser fra andre kunder først, før du træffer din beslutning. Du kan eksempelvis tage et kig hos Gasel Trustpilot, hvor du kan læse, hvad andre kunder har skrevet om deres oplevelser med Gasel.

Du kan også læse vores guide, til hvordan du finder det bedste elselskab for dig

Elselskabets kontaktinformationer 

Telefon nr. Mail Adresse
+45 70 20 35 70
Sanderumvej 16, 5250 Odense SV

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Er Gasel et godt selskab?

Gasel har på nuværende tidspunkt +992 anmeldelser på Trustpilot, som har givet dem en samlet score på 4,2/5 stjerner. Det indikerer, at Gasel har tilfredse kunder.

 

Tilbyder Gasel grøn strøm?

Ja, det gør de. Hos Gasel ønsker de at passe bedre på miljøet, og derfor leverer de billig strøm fra vindmøller. Når du køber strøm fra Gasel, bidrager du dermed med en ren vindmøllestrøm til elnettet.

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.