Energi Fyn

Sådan rangerer vi på FindEnergi.dk

Den generelle rangering af produkter er baseret på den aktuelle elpris, mens de fremhævede udbydere øverst, er baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af eludbyder. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser og andet. Derudover er de også påvirket af kommissionssatsen.

Indholdsfortegnelse

Energi Fyn er Fynboernes foretrukne energiselskab med mere end 210.000 andelshavere på Fyn. Energi Fyn er en del af en større koncern som foruden energiselskabet Energi Fyn, også råder over det elnet som det meste af Fyn benytter sig af. Energi Fyn leverer energi til både private og erhvervsdrivende virksomheder.

Energi Fyns værdisæt

Hos Energi Fyn ser de det som deres pligt at være med til at gøre en aktiv indsats i udviklingen af bæredygtige energisystemer. Ligeledes er et af Energi Fyns store mål at bidrage til lokal udvikling på Fyn, gennem blandt andet investeringer i elnettet og de rette energisystemer.

 

Energi Fyn elpriser

Som kunde hos Energi Fyn, er du naturligvis interesseret i at kende Energi Fyn elpriser. Prisen på el afhænger af hvilket abonnement og aftale du laver med Energi Fyn. Priserne på disse abonnementer reguleres jævnligt, men kan fås ned til 114,74 øre pr. kWh (februar 2022). Alle abonnementer er uden binding, og som kunde hos Energi Fyn har du ligeledes muligheden for at støtte gode formål som klima og foreningslivet gennem din elregning.

 

Sammenlign elpriser fra Energi Fyn med andre selskaber

Er du i tvivl om Energi Fyn er den rette energivirksomhed for dig, kan du tjekke virksomheden nærmere ud på deres hjemmeside energifyn.dk, hvor de seneste elpriser, værdier og ændringer i virksomheden er opført. Du kan også sammenligne Energi Fyn elpriser på vores underside om elpriser.

Har du set vores liste med:

bedste-elselskaber-ikon

De bedste elselskaber →

Vi har testet en lang række elselskaber, så du kan vælge det bedste til dine præferencer

billigste-elselskaber-ikon

De billigste elselskaber →

En samlet liste over de elselskaber, som vi oplever er de billigste over tid

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Er Energi Fyn et godt selskab?

Energi Fyn har på nuværende tidspunkt +3.488 anmeldelser på Trustpilot, hvilket har givet dem en samlet score på 3,7/5 stjerner. Ifølge Trustpilot er der tale om en middel-score.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.