Norlys

iconForventet kWh forbrug

iconBopæl ift. Storebælt

Tilbyder månedlig betaling

Bemærk at du i nogle tilfælde skal kontakte elselskabet efter tilmelding online, for at få månedlig betaling.


iconGrøn strøm

iconFast eller variabel

iconUdbydere
Estimeret pris

Baseret på forsyningstilsynets aktuelle priser inkl. alle afgifter.


271 kr. pr. måned 474 kr. pr. måned 677 kr. pr. måned 880 kr. pr. måned
163 øre pr. kWh

142 øre pr. kWh

135 øre pr. kWh

132 øre pr. kWh
0 mdr. binding
Variabel pris
Mdl. betaling

Der afregnes for det faktiske forbrug pr. måned.

Opstartsperiode: 21 kalenderdage
Estimeret pris

Baseret på forsyningstilsynets aktuelle priser inkl. alle afgifter.


342 kr. pr. måned 616 kr. pr. måned 890 kr. pr. måned 1164 kr. pr. måned
205 øre pr. kWh

185 øre pr. kWh

178 øre pr. kWh

175 øre pr. kWh
0 mdr. binding
Variabel pris
Mdl. betaling

Der afregnes for det faktiske forbrug pr. måned.

Opstartsperiode: 21 kalenderdage
Estimeret pris

Baseret på forsyningstilsynets aktuelle priser inkl. alle afgifter.


402 kr. pr. måned 737 kr. pr. måned 1071 kr. pr. måned 1405 kr. pr. måned
241 øre pr. kWh

221 øre pr. kWh

214 øre pr. kWh

211 øre pr. kWh
0 mdr. binding
Fast pris
Opstartsperiode: 21 kalenderdage

Andre produkter fra Norlys

Produkt:
Leje af ladeboks

Pris

2.995 kr.
Produkt:
Køb af ladeboks

Pris

9.995 kr.
Indholdsfortegnelse

Med fleksible løsninger er Norlys El en voksende elleverandør i Danmark. Stabile løsninger og gode elpriser er blot nogle af de fordele, som kunder af Norlys El vil få glæde af. 

Fleksibilitet med forskellige løsninger

Hvis du vælger Norlys El som din elleverandør, så får du fleksibilitet til selv at vælge den pris løsning, som du foretrækker. Med to forskellige løsninger kan du enten vælge, om du ønsker en fast pris eller en fleksibel pris. Prisen på Flex El fastsættes time for time, baseret på markedsprisen, og med den variable pris får du en billigere løsning. Der er ingen binding på denne løsning.

Derudover tilbyder Norlys El en løsning kaldet Pulje El. Her fastsættes prisen hvert kvartal, så du betaler en fast pris om måneden. Denne form for løsning har ingen binding. Du kan anvende Norlys Els hjemmeside til at følge prisudviklingen og identificere tendensen for elpriser. Dette kan være behjælpeligt for dit valg af el løsning. 

Norlys tilbød tidligere grønne løsninger

Tidligere var al energi fra Norlys El grøn strøm. Dette vil sige at al energien blev produceret fra vedvarende energikilder som nedsætter CO2 udslippet og er sundere for miljøet. Norlys El købte deres grønne strøm fra tre forskellige vedvarende energikilder: Vind, sol og vand. 

Vindenergi kommer fra vindmøllers rotation. Når vinden fanger vingerne på vindmøllen, producerer den roterende bevægelse energi. Norlys er medejer af Eurowind Energy, hvor Norlys får størstedelen af sine vind certifikater fra. 

Solenergi kommer fra solceller som opfanger lyset fra solen. Dermed opfanger solceller energi, selv på overskyet dage, hvilket gør solceller til en stabil kilde til energi. Norlys er medejer af Eurowind Energy, hvor Norlys får størstedelen af dine sol certifikater fra.   

Vandkraft kommer fra vandets bevægelse. Her udnyttes højdeforskelle, hvor bevægelsen i vandet får en turbine til at rotere, hvilket skaber energi. Norlys køber vandcertifkater fra Norge, som er Europas største vandkraftsproducent. 

Norlys har dog valgt, at stoppe salget af grøn strøm siden marts 2023. Elselskabet Norlys mener, at tiden er løbet fra at markedsføre strømmen som grøn. Derfor vil du ikke længere finde elpriser hos Norlys som er “grønne”. 

En fusion med mange resultater på kort tid

Norlys El er et forholdsvis nyt firma, som opstod i 2019 efter en fusion mellem Eniig og SE. I udgangen af 2020 afsluttede fusions perioden, og herefter kunne et årsregnskab vise tilfredsstillende resultater. 

Med den nye fusion kom også et større samfundsansvar, som Norlys El baserer på FN’s 17 Verdensmål. Som virksomhed fokuserer Norlys El på ligestilling, gode arbejdsforhold, ansvarlighed og retfærdighed. Med en velfungerende virksomhed får du som kunde også en garanti for et velfungerende elselskab

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Er Norlys et godt selskab?

Norlys har på nuværende tidspunkt +8.695 anmeldelser på Trustpilot, som har givet dem en samlet score på 3,7/5 stjerner. Ifølge Trustpilot har Norlys en middel-score.

 

Hvornår er strømmen billigst hos Norlys?

Hvis du gerne vil vide, hvornår strømmen er billigst, så anbefaler vi, at du holder øje med elpriserne time for time. Så kan du få et godt overblik over priserne på el i løbet af døgnet, så du kan planlægge dit forbrug derefter.

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.