Norlys

iconForventet kWh forbrug

iconBopæl ift. Storebælt

Tilbyder månedlig betaling

Bemærk at du i nogle tilfælde skal kontakte elselskabet efter tilmelding online, for at få månedlig betaling.


iconGrøn strøm

iconFast eller variabel

iconUdbydere
Estimeret pris

Baseret på forsyningstilsynets aktuelle priser inkl. alle afgifter.


472 kr. pr. måned 898 kr. pr. måned 1323 kr. pr. måned 1749 kr. pr. måned
283 øre pr. kWh

269 øre pr. kWh

265 øre pr. kWh

262 øre pr. kWh
0 mdr. binding
Variabel pris
Grøn strøm

Er produktet markeret med et blad, er strømmen baseret på 100% vedvarende energikilder, uden yderligere klimatiltag.

Opstartsperiode: 21 kalenderdage
Estimeret pris

Baseret på forsyningstilsynets aktuelle priser inkl. alle afgifter.


887 kr. pr. måned 1728 kr. pr. måned 2568 kr. pr. måned 3408 kr. pr. måned
532 øre pr. kWh

518 øre pr. kWh

514 øre pr. kWh

511 øre pr. kWh
0 mdr. binding
Fast pris
Grøn strøm

Er produktet markeret med et blad, er strømmen baseret på 100% vedvarende energikilder, uden yderligere klimatiltag.

Opstartsperiode: 21 kalenderdage
Indholdsfortegnelse

Med fleksible løsninger og grøn energi er Norlys El en voksende elleverandør i Danmark. Stabile løsninger og gode elpriser er blot nogle af de fordele, som kunder af Norlys El vil få glæde af. 

Fleksibilitet med forskellige løsninger

Hvis du vælger Norlys El som din elleverandør, så får du fleksibilitet til selv at vælge den pris løsning, som du foretrækker. Med to forskellige løsninger kan du enten vælge, om du ønsker en fast pris eller en fleksibel pris. Prisen på Flex El fastsættes time for time, baseret på markedsprisen, og med den variable pris får du en billigere løsning. Der er ingen binding på denne løsning, og al din strøm kommer fra grønne energikilder.

Derudover tilbyder Norlys El en løsning kaldet Pulje El. Her fastsættes prisen hvert kvartal, så du betaler en fast pris om måneden. Denne form for løsning har ingen binding og får også al strøm fra grønne energikilder. Du kan anvende Norlys Els hjemmeside til at følge prisudviklingen og identificere tendensen for elpriser. Dette kan være behjælpeligt for dit valg af el løsning. 

Tager ansvar med grønne løsninger

Al energi fra Norlys El er grøn strøm. Dette vil sige at al energien produceres fra vedvarende energikilder som nedsætter CO2 udslippet og er sundere for miljøet. Norlys El køber deres grønne strøm fra tre forskellige vedvarende energikilder: Vind, sol og vand. 

Vindenergi kommer fra vindmøllers rotation. Når vinden fanger vingerne på vindmøllen, producerer den roterende bevægelse energi. Norlys er medejer af Eurowind Energy, hvor Norlys får størstedelen af sine vind certifikater fra. 

Solenergi kommer fra solceller som opfanger lyset fra solen. Dermed opfanger solceller energi, selv på overskyet dage, hvilket gør solceller til en stabil kilde til energi. Norlys er medejer af Eurowind Energy, hvor Norlys får størstedelen af dine sol certifikater fra.   

Vandkraft kommer fra vandets bevægelse. Her udnyttes højdeforskelle, hvor bevægelsen i vandet får en turbine til at rotere, hvilket skaber energi. Norlys køber vandcertifkater fra Norge, som er Europas største vandkraftsproducent. 

En fusion med mange resultater på kort tid

Norlys El er et forholdsvis nyt firma, som opstod i 2019 efter en fusion mellem Eniig og SE. I udgangen af 2020 afsluttede fusions perioden, og herefter kunne et årsregnskab vise tilfredsstillende resultater. 

Med den nye fusion kom også et større samfundsansvar, som Norlys El baserer på FN’s 17 Verdensmål. Med fokus på bæredygtig energi og reducering af CO2-udledning sætter Norlys El en grøn dagsorden, som sikrer vedvarende energiproduktion og energieffektivitet. Som virksomhed fokuserer Norlys El på ligestilling, gode arbejdsforhold, ansvarlighed og retfærdighed. Med en velfungerende virksomhed får du som kunde også en garanti for et velfungerende elselskab

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.