Elselskaber i Århus – Sammenlign elpriser i Århus

Søger du et nyt elselskab i Århus, kan du her på siden se en oversigt over de elselskaber, som i vores optik er nogle af de bedste på markedet.

10.000+

Mdl. brugere

30+

Elaftaler

2 ud af 3

Kan spare ved at skifte

Udvalgte udbydere
Priserne er senest opdateret: 17. juli 2024

Sådan rangerer vi på FindEnergi.dk

Den generelle rangering af produkter er baseret på den aktuelle elpris, mens de fremhævede udbydere øverst, er baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af eludbyder. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser og andet. Derudover er de også påvirket af kommissionssatsen.

Annonce
Indholdsfortegnelse

Find de bedste elselskaber i Århus

Er du på udkig efter et elselskab i Aarhus? I dag kan du frit vælge mellem et hav af elselskaber i Århus – men de mange muligheder kan dog hurtigt gøre valget uoverskueligt. Hos FindEnergi.dk vil vi dog gerne gøre valget lettere for dig, og derfor har vi samlet en oversigt over de bedste elpriser i Århus, så du hurtigt og nemt kan sammenligne elselskaberne med hinanden. 

Når du leder efter de bedste elselskaber i Århus, er det en god idé at være opmærksom på forskellige ting inden du skifter eludbyder. Derfor anbefaler vi, at du overvejer følgende:

 • Hvilken type elaftale er der tale om – fast eller variabel elpris?
 • Er der en bindingsperiode hos elselskabet?
 • Tilbydes der grøn strøm?
 • Hvordan er betalingsintervallerne – er de månedlige eller er det kvartalsvise regninger?
 • Betales der for aconto- eller for faktisk forbrug?
 • Hvordan er elselskabets anmeldelser på Trustpilot?

Sammenlign de billigste elselskaber i Århus

Inden du skifter elselskab, er det en god idé at sætte dig ind i elpriserne hos de forskellige eludbydere. Øverst på denne side har vi nemlig samlet en oversigt over de bedste elselskaber i Århus, så du hurtigt og nemt kan sammenligne elpriserne – og dermed finde billig el i Århus.

Elselskaber og elpriser i Århus kan for nogle synes uoverskuelige. Men med vores sammenligning af elselskaber i Århus kan du meget nemmere finde frem til de mest fordelagtige elpriser i Århus, som passer til dit budget.

Du har heldigvis frit valg med de mange forskellige elselskaber i byen. Det kan derfor være rart med en hjælpende hånd til at gennemskue de forskellige elleverandører i Århus.

Liste over 10 elselskaber i Århus og deres priser

Nedenfor har vi samlet en liste over de elselskaber, der kan tilbyde de bedste elpriser i Århus lige nu:

 • b.energy – Abonnement: 0 kr. – Tillæg til spotpris: 7,5 øre pr. kWh
 • Vest Energi – Abonnement: 0 kr. – Tillæg til spotpris: 8 øre pr. kWh
 • Gasel – Abonnement: 0 kr. – Tillæg til spotpris: 10 øre pr. kWh
 • Modstrøm – Abonnement: 10 kr. – Tillæg til spotpris: 5 øre pr. kWh
 • OK – Abonnement: 29 kr. – Tillæg til spotpris: 4 øre pr. kWh
 • go’ energi – Abonnement: 15 kr. – Tillæg til spotpris: 5 øre pr. kWh
 • Nettopower – Abonnement: 0 kr. – Tillæg til spotpris: 12,5 øre pr. kWh
 • Energi Fyn – Abonnement: 15 kr. Tillæg til spotpris: 8,75 øre pr. kWh
 • Velkommen – Abonnement: 1 kr. Tillæg til spotpris: 15 øre pr. kWh
 • Ewii – Abonnement: 29 kr. Tillæg til spotpris: 3,75 øre pr. kWh

De 5 bedste elpriser i Århus

Elselskab i Århus Spottillæg Abonnement Samlet pris pr. måned
b. energy
7,5 øre/kWh
0 kr./md.
380 kr.
Vest Energi
8 øre/kWh
0 kr./md.
381 kr.
Gasel
10 øre/kWh
0 kr./md.
384 kr
Modstrøm
5 øre/kWh
10 kr./md.
386 kr.
OK
4 øre/kWh
29 kr./md.
390 kr.

Den samlede pris pr. måned er et estimat baseret på elpriserne i Århus ved et årligt forbrug på 2.000 kWh. Listen er senest opdateret d. 10. juli 2024

Hvem leverer strøm i Århus?

I Århus er det netselskabet Konstant, som ejer størstedelen af kablerne i jorden og forsyner langt de fleste husstande med strøm i området. Det er dit netselskab, som vedligeholder og udbygger elnettet, så det altid fungerer optimalt, og du har en stabil forsyning.

Elselskaberne, som fremgår af listen herover, er dem, som sender dig din regning, og de fakturerer dig også på vegne af dit netselskab i Århus.

Du kan frit vælge elselskab i Danmark, og derfor kan du også vælge mellem alle ovenstående elselskaber i Århus. Hvis du skifter elselskab ofte, kan der være penge at spare på dine strømregninger.

Der vil altid være strøm i Århus

Du vil altid være tilkoblet den lokale elforsyning i Aarhus, men du har altid friheden til at vælge mellem de forskellige elselskaber i Aarhus. På den måde kan du finde de rette elpriser i Aarhus, som ikke ender med at vælte din økonomi omkuld. Selvom det kan være svært at finde ud af, hvordan du bedst får strøm i Århus, er der altså altid hjælp at hente.

Følg elprisen i Århus time for time og spar penge

Ved at holde øje med elprisen time for time kan du planlægge dig til en billigere elregning. Elpriserne svinger nemlig fra time til time på grund af en række forskellige faktorer, såsom:

 • vind og vejrforhold
 • efterspørgsel
 • produktionskapacitet

Ved at følge med i, hvordan elpriserne udvikler sig live, giver det dig mulighed for at tilpasse dit forbrug til de tidspunkter, hvor strømmen er billigst. For eksempel kan du vælge at køre din tørretumbler eller oplade din elbil, når elprisen er lav.

Når du undersøger elpriserne time for time i Århus, skal du huske at kigge på elprisen for Vestdanmark. Dette skyldes, at elnettet i Danmark er opdelt i to regioner, i henholdvis Østdanmark og Vestdanmark. Læs hvorfor elprisen er forskellig i Øst og Vest her

Hvad koster el i Århus?

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvornår er el billigst i Aarhus?

Hvis du gerne vil vide, hvornår strømmen er billigst i Aarhus, så anbefaler vi, at du holder dig opdateret med strømpriserne time for time. Det giver dig et godt overblik over priserne på el i løbet af døgnet, så du kan planlægge dit forbrug derefter.

 

Hvilket elselskab er bedst i Aarhus?

Der findes mange gode elselskaber i Aarhus. For at gøre det lettere og mere overskueligt for dig, har vi samlet de bedste elselskaber i Aarhus her på siden.

 

Hvad koster el i Århus?

Det kommer an på, hvilket elselskab, du vælger. Elpriserne i Århus varierer nemlig afhængigt af, hvilket elselskab du vælger. Her på siden kan du sammenligne elpriserne i Århus, så du kan finde den bedste strømaftale.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.