andel-energi

Andel Energi

Andel Energi er det nye navn på det tidligere elselskab SEAS-NVE

Der var desværre ingen produkter, som passede til din søgning.
Vi har derfor fundet de bedste alternativer fra andre elselskaber nedenfor. 

Sådan rangerer vi på FindEnergi.dk

Den generelle rangering af produkter er baseret på den aktuelle elpris, mens de fremhævede udbydere øverst, er baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af eludbyder. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser og andet. Derudover er de også påvirket af kommissionssatsen.

Indholdsfortegnelse

Vi bruger konstant energi i vores hverdag. Når køleskabet skal køle, lamperne skal lyse, eller opladeren skal føre strøm i din computer, skal der nødvendigvis energi til. Alligevel har mange mennesker ikke helt tjek på, hvor den egentlig kommer fra. Det er der ikke noget at sige til, for det kan være svært at få hold om, men netop derfor er det vigtigt at vælge et elselskab med værdierne i orden.

Et selskab der tager ansvar 

Andel Energi er Danmarks største energiselskab og står for at levere el, naturgas og energirådgivning til over 1,2 millioner kunder. Både privat- og erhverv. Det er et ansvar, som Andel Energi tager seriøst, da energi i deres optik er et samfundsansvar. Derfor arbejder Andel Energi, konstant for optimerede, fremtidssikrede energiløsninger, der kommer hele samfundet til gavn.

 

Grøn omstilling i fokus 

For Andel Energi står den grønne omstilling i centrum – hvis vi vil fremtidssikre, må vi også tænke i grønne baner. Blandt andet kan deres digitale løsninger og data være med til at gøre det nemmere for forbrugeren at danne overblik og træffe valg, der hjælper den grønne omstilling på vej. Herudover er det vigtigt for Andel, hvor energien stammer fra, og de handler ud fra disse idealer. Eksempelvis ved prioritere varmepumper som opvarmning frem for gas.

Du kan sammenligne elpriser mellem flere forskellige udbydere her

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Er Andel Energi et godt selskab?

Andel Energi har på nuværende tidspunkt +7.255 anmeldelser på Trustpilot, som giver dem en samlet bedømmelse på 1,9/5 stjerner. Ifølge Trustpilot har Andel Energi en under middel score på nuværende tidspunkt.

 

Tilbyder Andel Energi grøn strøm?

Ja, det gør de. Andel Energi ønsker at skåne vores planet, og derfor tilbyder Andel Energi grøn strøm til deres kunder.

Har du set vores liste med:

bedste-elselskaber-ikon

De bedste elselskaber →

Vi har testet en lang række elselskaber, så du kan vælge det bedste til dine præferencer

billigste-elselskaber-ikon

De billigste elselskaber →

En samlet liste over de elselskaber, som vi oplever er de billigste over tid

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.