looad-logoNY_elselskaber.png

Looad

Der var desværre ingen produkter, som passede til din søgning.
Vi har derfor fundet de bedste alternativer fra andre elselskaber nedenfor. 

Sådan rangerer vi på FindEnergi.dk

Den generelle rangering af produkter er baseret på den aktuelle elpris, mens de fremhævede udbydere øverst, er baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af eludbyder. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser og andet. Derudover er de også påvirket af kommissionssatsen.

Looad – elselskab med elbilister på sinde

Looad er et elselskab, der har gjort det til sin opgave, at det skal være nemt at lade sin elbil op – uanset hvor man befinder sig. Som en del af dit abonnement får du nemlig en ladestation på din privatadresse, ligesom du har adgang til mere end 200.000 ladepunkter fordelt over hele Europa.

Looad har kundeservice, der hjælper med alt

Med strøm fra dette elselskab er du en del af den grønne omstilling. Samtidig får du med en smart app adgang til en døgnbemandet kundeservice, som står klar til at hjælpe med alle de spørgsmål, du måtte have til opladning, faktura eller andre ting i forbindelse med dit abonnement.

Uanset om du er privatperson eller fra en virksomhed, har du altid mulighed for at tage kontakt til elselskabet, som har mange års erfaring med energiforsyning, ordentlig kundeservice og ikke mindst elinstallationer. Her bliver du godt kørende.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Looad?

Looad er perfekt til dig, som er på udkig efter en ladeboks til elbilen. Looad er et selskab, som har fokus på den grønne omstilling. Derudover ønsker Looad, at livet som elbilist skal være simpelt og ligetil.

 

Er Looad et godt selskab?

På nuværende tidspunkt har Looad +77 anmeldelser på Trustpilot. På baggrund af disse anmeldelser har de opnået den score på 4,9/5 stjerner, hvilket indikerer, at de har tilfredse kunder.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.