Nettopower

iconForventet kWh forbrug

iconBopæl ift. Storebælt

Tilbyder månedlig betaling

Bemærk at du i nogle tilfælde skal kontakte elselskabet efter tilmelding online, for at få månedlig betaling.


iconGrøn strøm

iconFast eller variabel

iconUdbydere
Estimeret pris

Baseret på forsyningstilsynets aktuelle priser inkl. alle afgifter.


501 kr. pr. måned 978 kr. pr. måned 1456 kr. pr. måned 1933 kr. pr. måned
301 øre pr. kWh

294 øre pr. kWh

291 øre pr. kWh

290 øre pr. kWh
0 mdr. binding
Variabel pris
Mdl. betaling

Gebyr ved månedlig betaling på 19 kr. pr. måned. Der afregnes for et månedligt aconto forbrug.

Opstartsperiode: 15 hverdage/arbejdsdage
Estimeret pris

Baseret på forsyningstilsynets aktuelle priser inkl. alle afgifter.


508 kr. pr. måned 986 kr. pr. måned 1463 kr. pr. måned 1940 kr. pr. måned
305 øre pr. kWh

296 øre pr. kWh

293 øre pr. kWh

291 øre pr. kWh
0 mdr. binding
Variabel pris
Grøn strøm

Er produktet markeret med et blad, er strømmen baseret på 100% vedvarende energikilder, uden yderligere klimatiltag.

Mdl. betaling

Gebyr ved månedlig betaling på 19 kr. pr. måned. Der afregnes for et månedligt aconto forbrug.

Opstartsperiode: 15 hverdage/arbejdsdage
Indholdsfortegnelse

Hvis du leder efter en billig og gennemskuelig elleverandør, så er NettoPower det nyeste skud på stammen inden for billige danske elleverandører. Med en målsætning om at holde elpriserne nede og skrue op for gennemsigtigheden på elmarkedet, kan NettoPower tilbyde en variabel pris. Dermed bliver dine elpriser holdt i bund, samtidig med at du nemt og simpelt kan følge dit forbrug, forstå dine elregninger og lære mere om beregningen af elpriser

NettoPower – Et af Danmarks billigste elselskaber

Hos NettoPower handler det først og fremmest om at tilbyde kunder en billig el pris. Dette gøres ved at tilbyde el med variable priser, som på sigt er den billigste løsning. En variabel pris vil sige, at prisen på el følger markedsprisen. Med andre ord får du ikke en låst aftale baseret på en fast pris, men i stedet modtager du fleksibilitet, hvor prisen kan svinge og du på sigt kan spare penge på el. 

I 2019 blev NettoPower kåret til Danmarks billigste elselskab på op til 1800 kWh om året, og som Danmarks næstbilligste elleverandør på op til 4500 kWh om året. For at holde deres pris attraktiv, opdaterer NettoPower deres elpris hver måned, så du som kunde altid bliver sikret en elpris som matcher eller ligger under markedsprisen.  

God kundeservice og stor tilfredshed på NettoPowers trustpilot

Én af NettoPowers målsætninger er at skabe gennemsigtighed på elmarkedet. Dette sørger NettoPower for via enkelthed og åbenhed, hvor blandt andet regninger og informationer om energiforbrug er forklaret i simple termer. Dermed kan elmarkedet og elpriserne nemmere forstås og du som kunde kan nemmere forholde dig til din elregning. 

NettoPower gør det simpelt at tage kontakt til medarbejdere angående spørgsmål. Ved at udfylde en online formular kan du forvente hurtigt svar tilbage på din besked. Kundetilfredsheden hos NettoPowers er stor. På Trustpilot får firmaet 3,9 ud af 5. Kunders tilfredshed kommer blandt andet fra de gode priser og den gode betjening, som NettoPower tilbyder. De overskuelige regninger og den gode kommunikation er også blevet rost af kunderne. 

Et anderledes elselskab

NettoPower blev etableret i 2012 af Frank Bengtsson, og har som et nyt firma sat ambitionen højt for at give danskere en billig elleverandør. Med ét produkt, variabel pris, er køb af el blevet forsimplet. NettoPower har ingen oprettelsesgebyr og har ingen binding. Dermed kan du nemt oprette dig som kunde og hurtigt få leveret stabil el.  

NettoPowers hjemmeside er lavet til at give kunder al den information, som er nødvendige for at forstå elregninger, udregningen af elpriser og mere til. Gennemsigtigheden på hjemmesiden er til fordel for dig som kunde. Med en online selvbetjening kan du tjekke dit elforbrug og følge markedspriserne, så du konstant holdes opdateret om de seneste priser. 

Elselskabets kontaktinformationer 

Telefon nr. Mail Adresse
+45 70 50 05 00
kundeservice@nettopower.dk
Rosenkrantzgade 23, 8000 Aarhus

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.