Nettopower

Sådan rangerer vi på FindEnergi.dk

Den generelle rangering af produkter er baseret på den aktuelle elpris, mens de fremhævede udbydere øverst, er baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af eludbyder. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser og andet. Derudover er de også påvirket af kommissionssatsen.

Indholdsfortegnelse

Hvis du leder efter en billig og gennemskuelig elleverandør, så er NettoPower det nyeste skud på stammen inden for billige danske elleverandører. Med en målsætning om at holde elpriserne nede og skrue op for gennemsigtigheden på elmarkedet, kan NettoPower tilbyde en variabel pris. Dermed bliver dine elpriser holdt i bund, samtidig med at du nemt og simpelt kan følge dit forbrug, forstå dine elregninger og lære mere om beregningen af elpriser. 

NettoPower – Et af Danmarks billigste elselskaber

Hos NettoPower handler det først og fremmest om at tilbyde kunder den billigste el. Dette gøres ved at tilbyde el med variable priser, som på sigt er den billigste løsning. En variabel pris vil sige, at prisen på el følger markedsprisen. Med andre ord får du ikke en låst aftale baseret på en fast pris, men i stedet modtager du fleksibilitet, hvor prisen kan svinge og du på sigt kan spare penge på el. 

I 2019 blev NettoPower kåret til Danmarks billigste elselskab på op til 1800 kWh om året, og som Danmarks næstbilligste elleverandør på op til 4500 kWh om året. For at holde deres pris attraktiv, opdaterer NettoPower deres elpris hver måned, så du som kunde altid bliver sikret en elpris som matcher eller ligger under markedsprisen. 

God kundeservice og stor tilfredshed på NettoPowers trustpilot

Én af NettoPowers målsætninger er at skabe gennemsigtighed på elmarkedet. Dette sørger NettoPower for via enkelthed og åbenhed, hvor blandt andet regninger og informationer om energiforbrug er forklaret i simple termer. Dermed kan elmarkedet og elpriserne nemmere forstås og du som kunde kan nemmere forholde dig til din elregning. 

NettoPower gør det simpelt at tage kontakt til medarbejdere angående spørgsmål. Ved at udfylde en online formular kan du forvente hurtigt svar tilbage på din besked. Kundetilfredsheden hos NettoPowers er stor. På Trustpilot får firmaet 3,9 ud af 5. Kunders tilfredshed kommer blandt andet fra de gode priser og den gode betjening, som NettoPower tilbyder. De overskuelige regninger og den gode kommunikation er også blevet rost af kunderne. 

Et anderledes elselskab

NettoPower blev etableret i 2012 af Frank Bengtsson, og har som et nyt firma sat ambitionen højt for at give danskere en billig elleverandør. Med ét produkt, variabel pris, er køb af el blevet forsimplet. NettoPower har ingen oprettelsesgebyr og har ingen binding. Dermed kan du nemt oprette dig som kunde og hurtigt få leveret stabil el.  

NettoPowers hjemmeside er lavet til at give kunder al den information, som er nødvendige for at forstå elregninger, udregningen af elpriser og mere til. Gennemsigtigheden på hjemmesiden er til fordel for dig som kunde. Med en online selvbetjening kan du tjekke dit elforbrug og følge markedspriserne, så du konstant holdes opdateret om de seneste priser. 

Elselskabets kontaktinformationer 

Telefon nr. Mail Adresse
+45 70 50 05 00
Rosenkrantzgade 23, 8000 Aarhus

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Er Nettopower et godt selskab?

Nettopower har på nuværende tidspunkt +826 anmeldelser på Trustpilot, hvor de har fået en samlet score på 3,5/5 stjerner. Ifølge Trustpilot er dette en middel-score.

 

Tilbyder Nettopower grøn strøm?

Ja, det gør de. Nettopower vil ikke kun tilbyde attraktive og billige elpriser – de vil også tilbyde grøn strøm. Nettopower tilbyder derfor grønne strømaftaler, hvor strømmen stammer fra danske vindmøller.

Har du set vores liste med:

bedste-elselskaber-ikon

De bedste elselskaber →

Vi har testet en lang række elselskaber, så du kan vælge det bedste til dine præferencer

billigste-elselskaber-ikon

De billigste elselskaber →

En samlet liste over de elselskaber, som vi oplever er de billigste over tid

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.