NRGi Handel

Sådan rangerer vi på FindEnergi.dk

Den generelle rangering af produkter er baseret på den aktuelle elpris, mens de fremhævede udbydere øverst, er baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af eludbyder. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser og andet. Derudover er de også påvirket af kommissionssatsen.

Elselskabets kontaktinformationer 

Telefon nr. Mail Adresse
+45 70 11 45 00
Dusager 22, 8200 Aarhus N

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Er NRGi et godt elselskab?

NRGi har på nuværende tidspunkt +4.654 anmeldelser på Trustpilot, hvilket har givet dem en samlet score på 4,7/5 stjerner. Ifølge Trustpilot er der tale om en fremragende score, hvilket indikerer, at NRGi har tilfredse kunder.

 

Tilbyder NRGi grøn strøm?

Hos NRGi ønsker de at bidrage til en renere planet, og derfor tilbyder de grøn strøm til deres kunder.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.