NRGI Elsalg

Vælg søgekriterier

iconForventet kWh forbrug
iconBopæl ift. Storebælt
iconGrøn strøm
iconFast eller variabel
iconUdbydere
Estimeret pris
1008 kr. pr. måned 1971 kr. pr. måned 2934 kr. pr. måned 3897 kr. pr. måned
605 øre pr. kWh

591 øre pr. kWh

587 øre pr. kWh

585 øre pr. kWh
6 mdr. binding
Variabel pris
Grøn strøm
Opstartsperiode: 3 hverdage/arbejdsdage
Estimeret pris
1010 kr. pr. måned 1976 kr. pr. måned 2941 kr. pr. måned 3907 kr. pr. måned
606 øre pr. kWh

593 øre pr. kWh

588 øre pr. kWh

586 øre pr. kWh
6 mdr. binding
Variabel pris
Grøn strøm
Opstartsperiode: 3 hverdage/arbejdsdage
Estimeret pris
1012 kr. pr. måned 1979 kr. pr. måned 2946 kr. pr. måned 3913 kr. pr. måned
607 øre pr. kWh

594 øre pr. kWh

589 øre pr. kWh

587 øre pr. kWh
6 mdr. binding
Variabel pris
Grøn strøm
Opstartsperiode: 3 hverdage/arbejdsdage
Indholdsfortegnelse

Når du skal finde en elleverandør, så kan du med god samvittighed overveje NRGI elsalg. Med grønne løsninger for kunder, kan du vælge strøm fra vedvarende energikilder, så du kan lyse dit hjem op med god samvittighed. 

NRGI priser – Forskellige energiformer

NRGI elsalg giver dig mulighed for at vælge mellem to forskellige energiformer. Du kan enten vælge mellem grøn energi eller sort energi. Grøn energi referer til bæredygtige og vedvarende energiformer, såsom vindenergi, solenergi og vandenergi. Sort energi dækker over fossile brændstoffer som kul og olie. Du kan vælge forskellige el løsninger fra NRGI elsalg a/s, baseret på begge energiformer.

 

Med Bevar-mig-vel produktet får du klimavenlig og klimaneutral strøm som kommer fra danske vindmøller. Elprisen fastsættes time for time ud fra markedsprisen, og dækker samtidig over et samarbejde om træplantning. Dermed optager træerne udledningen af den tilsvarende CO2 som produktionen af din strøm. 

 

Variabel med klima er et andet produkt som giver dig klimavenlig strøm. Prisen fastsættes time for time ud fra markedsprisen, som giver dig fordelen ved prisfald i markedet. Du kan dermed spare penge på din el. Denne løsning anses også for at være den billigste løsning over tid. NRGI el tilbyder også et tilsvarende produkt, hvor energikilden i stedet er sort energi. Denne løsning er oftest billigere, men er ikke en klimavenlig løsning. 

 

Kvartal med klima er også et produkt med klimavenlig strøm, hvor prisen i stedet fastsættes hvert kvartal. Dermed betaler du en fast pris, uanset markedsprisen, og behøver derfor ikke at bekymre dig om de billige og dyre strøm timer i døgnet. NRGI elsalg tilbyder også et tilsvarende produkt, hvor energikilden i stedet er sort. Denne løsning er oftest billigere, men er ikke en klimavenlig løsning. 

Hvorfor du bør vælge NRGI

Med forskellige betalingsformer og gennemskuelige priser får du et fair og forståeligt elselskab, hvis du vælger NRGI. Med god service og rådgivning 10 timer om dagen, har du altid en hjælpsom medarbejder inden for rækkevidde, så du kan få hjælp og rådgivning til at vælge den rette el løsning for dig. 

 

Med fuldstændig gennemsigtighed har du som kunde adgang til al data om dit forbrug lige ved hånden. Med detaljerede oversigter over dit strømforbrug og dine regninger, er du altid opdateret om dine priser og dine tendenser. Du kan hente en app, så du altid har al denne information lige ved hånden. 

Andelsselskab og en af Danmarks største energikoncerner

NRGI blev stiftet i 1915 og er i dag én af Danmarks største energikoncerner. Det er grundlagt som et andelsselskab og har 220.000 andelshavere i dag. NRGI dk har fokus på ansvar og sætter samtidig miljø højt på dagsordenen. Med investeringer i sol- og vind projekter fokuserer NRGI på en bæredygtig fremtid. 

NRGI elsalg tilbyder en lang række forskellige elprodukter, så du kan vælge lige præcis det produkt som passer til dine behov og strøm vaner.

NRGI elpriser

Hos NRGI tilbyder man strøm til fair og attraktive elpriser og de hjælper dig desuden med at følge med i dit strømforbrug via deres app. Dette kan være med til at gøre dig klogere på, hvordan du bruger din strøm og hvor du eventuelt kan sætte ind, hvis du ønsker at sænke dit elforbrug.

Elselskabets kontaktinformationer 

Telefon nr. Mail Adresse
+45 70 11 45 00
service@nrgi.dk
Dusager 22, 8200 Aarhus N

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.