Clever ladestander

Sammenlign priser på ladebokse fra Clever

Produkt
Sammenlign forskellige ladeløsninger
Produkt
LEJE - Zaptec Go
Pris fra

189 kr./md.

Produkt
EJE - Zaptec Go
Pris fra

4.999 kr.

Produkt
LEJE - Zaptec Go
Pris fra

198 kr./md.

Produkt
LEJE - Zaptec Go
Pris fra

199 kr./md.

Produkt
LEJE - OK Ladepakke
Pris fra

199 kr./md.

Produkt
LEJE - Zaptec Go
Pris fra

179 kr./md.

Produkt
EJE - Zaptec Go
Pris fra

3.795 kr.

Produkt
EJE - Easee Lite
Pris fra

3.795 kr.

Produkt
EJE - ZAPP MaxiCharger
Pris fra

3.699 kr.

Produkt
EJE - Zaptec Go
Pris fra

4.995 kr.

Produkt
EJE - Zaptec Go
Pris fra

4.385 kr.

Produkt
EJE - Zaptec Go
Pris fra

6.995 kr.

Produkt
EJE - Verdo Ladeboks
Pris fra

7.995 kr.

Produkt
EJE - Zaptec Go
Pris fra

8.495 kr.

Produkt
EJE - Zaptec Go
Pris fra

8.995 kr.

Produkt
EJE - Zaptec Go
Pris fra

8.498 kr.

Produkt
EJE - OK Ladeboks
Pris fra

9.995 kr.

Indholdsfortegnelse

Ladeløsninger fra Clever

Når du overvejer at skifte til en elbil eller en hybridbil, er det afgørende at tage alle aspekter i betragtning – herunder installationen af en ladestander på din ejendom. Clever har leveret en bred vifte af ladeløsninger siden 2009. Mange anser Clever for at tilbyde nogle af de mest fremragende ladeløsninger til elbiler på markedet, hvilket også er årsagen til, at de er blevet så populære.

Clever ladestander til hjemme

Clever præsenterer forskellige produkter, der gør det muligt for dig at oplade din elbil i dit eget hjem. Du kan nemt få en Clever ladeboks installeret på din private ejendom, sommerhus eller kolonihave. Dette er blot en af de mange muligheder, som Clever har at tilbyde.

Dette giver dig friheden til at oplade din elbil, når det passer dig bedst, hvilket både kan spare dig strøm og penge. Det er derfor en god investering både økonomisk og miljømæssigt.

 

Clever priser i 2023

En Clever ladestander behøver ikke tømme din tegnebog. Clever er nemlig kendt for at tilbyde produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Du kan trygt stole på Clevers produkter, og vi garanterer, at du ikke vil blive skuffet over dit køb. Derudover behøver du heller ikke bekymre dig om Clever opladningsstationens størrelse, da den hverken er besværlig fysisk eller æstetisk.

Priserne hos Clever afhænger af den løsning, du vælger. Nedenfor kan du få en idé om de omtrentlige omkostninger ved at være Clever-kunde.

Priser for en Clever ladestander

Hvis du overvejer en Clever opladningsstation, bør du forvente en engangsudgift på 7.999 kr., inklusive installation. Derudover pålægges et opladningsabonnement på 799 kr. om måneden.

Du har også mulighed for at købe elektricitet til dit hjem og opnå besparelser på dit abonnement, når du samtidig har en Clever opladningsstation. Hvis du vælger en elektricitetsaftale fra Clever, koster det 49 kr. om måneden i abonnement, udover dit forbrug pr. kWh.

 

Hvad koster det at lade på Clevers netværk?

Har du også undret dig over, hvad det koster at lade på Clevers netværk? I tabellen nedenfor kan du se estimerede priser på, hvad det koster at oplade bilen på Clevers ladenetværk.

Lader Pris pr. kWh
Normallader
3,49 kr. pr. kWh
Hurtiglader
3,49 kr. pr. kWh
Lynlader
4,99 kr. pr. kWh

Priserne i tabellen er estimerede priser, og de kan derfor variere.

FAQ – Ofte stillede spørgmål

Kan man lade på Clever uden abonnement?

Ja, det er muligt at lade på en Clever ladestander uden abonnement. Hos Clever kan du i nemlig sagtens lade ved brug af en Clever ladebrik, netop som er designet til dem, der ønsker at oplade uden et abonnement.

 

Hvad er prisen for opladning på Clever uden abonnement?

Hvis du bruger Clever Go ladebrikken eller Clever appen, vil den aktuelle pris for opladning være 4,99 kr. pr. kWh.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.