Solceller kolonihave – Komplet guide til solcelleanlæg i kolonihaven

Indholdsfortegnelse

Hvis du ejer en kolonihave, og er du hoppet med på den grønne bølge, har du højst sandsynligt overvejet at få installeret solceller i din kolonihave. Med solceller i kolonihaven har du mulighed for at lade mobilen op med solens stråler, og faktisk findes der et væld af billige solceller til kolonihaven. Du kan desuden nemt indhente tilbud på solceller til kolonihaven lige her. Det er gratis og uforpligtende at få tilbud.

Billige solceller til kolonihaven er en bæredygtig løsning

Solceller til kolonihaven behøver ikke at være en dyr investering, som dækker hele taget og kræver nedgravning af ledninger. Faktisk findes der mange løsninger, når det kommer til solcelleanlæg i kolonihaven, som strækker sig lige fra små hyggelige lyskæder til større anlæg på taget. Derfor er det en god idé at indhente tilbud på solceller i kolonihaven, da prisen kan variere meget fra opgave til opgave.

 

Solceller med batteri til kolonihaven

Et af de mest populære valg er solceller med batteri til kolonihaven. Her får du et solcellepanel i mange forskellige størrelser med et indbygget batteri, der selvfølgelig nemt kan forbindes til eksempelvis lamper eller lignende. Det betyder, at du kan få en lampe drevet af strøm fra solcellerne, som er kraftig nok til at lyse indkørslen eller området foran din kolonihave op.

De fleste solceller med batteri til kolonihaven har en ledning til en lampe. På den måde kan du sagtens placere lampen et stykke væk fra solcellerne, uden at det giver problemer. Det kræver dog, at du placerer panelerne et sted, hvor der er godt med sol.

Du kan med fordel indhente tilbud på solceller til kolonihaven

Uanset om du vælger et klassisk solcelleanlæg til kolonihaven eller transportable solceller med batteri til kolonihaven, får du muligheden for at generere grøn strøm til alt fra TV og lamper til mobil og køleskab. Du har også mulighed for at købe små soldrevne lamper, som du for eksempel kan hænge i spær eller træer.

Prisen på solceller til kolonihaven afhænger selvfølgelig af, hvilke billige solceller til kolonihaven du vælger. Derfor er det altid en god idé, at du først tænker over dine behov. Skal du have små transportable paneler, eller har du brug for store og mere permanente løsninger? Når du har fundet ud af det, kan du nemt indhente forskellige tilbud på solcelleanlæg til kolonihaven.

Det gør du fx lige her, hvor du uforpligtende kan indhente tilbud på de solceller, du har brug for. Du vil blive bedt om at beskrive, hvad du har brug for i forhold til opgaven – det kunne fx være, hvor stort et område du ønsker solceller på. Herefter vil du få tilsendt forskellige uforpligtende tilbud, så du kan vælge den billigste løsning på solceller til din kolonihave.

Hvis dit anlæg producerer mere strøm, end du kan forbruge, så kan du altid sælge din solcellestrøm tilbage til elnettet.

 

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvad koster et solcelleanlæg til kolonihaven?

Det er forskelligt, hvad et solcelleanlæg til kolonihaven kommer til at koste. Det afhænger af størrelsen og effekten af solcellerne. Du kan finde transportable solcellelamper til få hundrede kroner, mens større paneler, der fastmonteres på kolonihavens tag, kan koste flere tusind kroner.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.