elbilabonnement

Elbilabonnement

Indholdsfortegnelse

Nuværende eller potentielle elbilejere skal vælge, om de vil tegne et elbilabonnement eller ej. Med et abonnement hos en ladeoperatør kan du få adgang til at lade bilen op på alle operatørens offentlige ladestandere, mens mange også tilbyder, at du kan få en ladestander installeret derhjemme.

Er et ladeabonnement den rette løsning, eller kan det bedre betale sig at køre uden abonnement? Og hvad er det bedste ladeabonnement?

Få overblik over priserne på elbilabonnement, og hvilke fordele og ulemper det indebærer, på denne side.

elbilabonnement

Hvad koster et abonnement til elbil?

Et abonnement til elbil varierer meget i pris hos forskellige udbydere. Nogle operatører har udelukkende offentlige ladestandere, mens andre tilbyder, at du både kan få en ladestander hjemme og lade på de offentlige ladestandere.

Hvis du vælger en udbyder, der tilbyder et elbilopladningsabonnement med en ladeboks, som du lejer derhjemme, kan du slippe med at betale 1.000 kr. for oprettelse samt 100-200 kr. i månedligt abonnement.

Hos andre udbydere kan du vælge et 100% forbrugsbaseret ladeabonnement, hvor du ikke betaler noget for abonnementet, men kun for den strøm, du bruger. Du kan også vælge et elbilladerabonnement, hvor du betaler et månedligt abonnement samt en mindre pris pr. forbrugt kWh. Det koster typisk omkring 100 kr. for denne type abonnement.

Hvad er det bedste ladeabonnement?

For mange er det bedste ladeabonnement lig med det billigste elbilabonnement. Det bedste ladeabonnement for dig afhænger i høj grad af dine præferencer og dine ladebehov.

For at finde det bedste ladeabonnement for dig, kan du med fordel være opmærksom på nedenstående faktorer:

 • Hvad er prisen pr. måned, og hvad er inkluderet i prisen?
 • Har udbyderen mange ladestandere i dit område?
 • Får du ubegrænset opladning?
 • Er ladestanderne i dit område ofte optagede?
 • Er opladning hjemme inkluderet i elbilladeabonnementet?
bedste-ladeabonnement

Hvor kan man få det billigste elbil abonnement?

Er du også i tvivl om, hvor du kan finde det billigste ladeabonnement til elbilen? For at gøre det nemmere for dig, har vi samlet en oversigt over nogle af de billigste udbydere, som kan tilbyde billige elbil abonnementer.

Disse udbydere tilbyder nogle af de billigste elbil abonnementer:

 • Clever
 • E.ON
 • Ionity
 • OK
 • AURA

Hvilket abonnement til elbil skal jeg vælge?

Det er svært at komme med et generelt svar på, hvad der er det bedste elbilabonnement for dig – det kommer nemlig helt an på din specifikke situation. Når du vælger et ladestanderabonnement, bør du først og fremmest stille dig selv nogle af disse spørgsmål:

 • Hvor ofte lader jeg op hjemme i forhold til ude?
 • Hvor mange km kører jeg om måneden, og hvor mange kWh skal jeg bruge?
 • Er jeg ofte på farten, og har jeg ofte brug for at lade op ude?

Vælg ladeboksabonnement ud fra dit forbrug

Du kan med fordel vælge dit ladeboksabonnement ud fra dine kørevaner, og hvor meget du lader op. Er du ofte på farten, kan det være bedst at tegne et ladeboksabonnement. Det giver dig en bedre pris på udbyderens ladestandere i forhold til at lade op uden abonnement. Lader du derimod altid op derhjemme, vil det ikke være gavnligt at tegne et abonnement.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvilket abonnement skal jeg vælge til min elbil?

Det rette elbilabonnement kommer an på din specifikke situation. Er du ofte på farten, kan det være den rette løsning at tegne et abonnement hos en udbyder med offentlige ladestandere.

 

Hvad koster abonnement på el?

Et elbilladeabonnement kan koste fra 0 til et par hundrede kroner om måneden for selve abonnementet. Du skal dog huske at inkludere prisen for det strømforbrug, du har, for at finde den endelige pris pr. måned.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.