Elselskaber Sjælland → Find el på Sjælland

Sammenlign elselskaber og se om du kan finde en billigere elpris på din adresse ud fra dit estimerede forbrug.

10.000+

Mdl. brugere

30+

Elaftaler

2 ud af 3

Kan spare ved at skifte

Udvalgte udbydere
Priserne er senest opdateret: 17. juli 2024

Sådan rangerer vi på FindEnergi.dk

Den generelle rangering af produkter er baseret på den aktuelle elpris, mens de fremhævede udbydere øverst, er baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af eludbyder. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser og andet. Derudover er de også påvirket af kommissionssatsen.

Annonce
Indholdsfortegnelse

Sammenlign elselskaber på Sjælland

Der er heldigvis mange el selskaber på Sjælland, som du frit kan vælge mellem – men hvilket skal man vælge? Det er det helt store spørgsmål. 

Når du skal på udkig efter et nyt elselskab, så anbefaler vi, at du altid starter med at sammenligne elselskaberne. Elpriserne på Sjælland kan nemlig variere mellem de forskellige el udbydere, og der kan derfor være penge at spare ved at sammenligne elpriser først.

Elselskaber på Sjælland

Det kan hurtigt blive en stor mundfuld at sammenligne el leverandører på Sjælland – men bare rolig. Vi vil gerne gøre det nemmere for dig, og derfor har vi samlet en oversigt over hvad vi oplever, som de bedste el udbydere på Sjælland, så du hurtigt og nemt kan finde det helt rette elselskab for dig. 

Nedenfor har vi opstillet nogle af de bedste elselskaber på Sjælland og deres priser: 

 • Vest Energi – priser fra 2,54 kr. pr. kWh
 • Gasel – priser fra 2,56 kr. pr. kWh
 • Modstrøm – priser fra 2,57 kr. pr. kWh
 • OK – priser fra 2,59 kr. pr. kWh
 • Go’ Energi – priser fra 2,60 kr. pr. kWh
 • Nettopower – priser fra 2,60 kr. pr. kWh
 • Energi Fyn – priser fra 2,63 kr. pr. kWh
 • Velkommen – priser fra 2,65 kr. pr. kWh
 • NRGi – priser fra 2,68 kr. pr. kWh
 • AURA – priser fra 2,68 kr. pr. kWh
 • Norlys – priser fra 2,72 kr. pr. kWh
 • Energi+ – priser fra 3,03 kr. pr. kWh

Ovenstående liste er senest opdateret juli 2024. Elpriserne tager udgangspunkt i et årligt strømforbrug på 2.000 kWh. Priserne er fra Østdanmark.
Vær opmærksom på, at priserne kan have ændret sig siden listen sidst blev opdateret og at elprisen er forskellig i Øst- og Vest danmark.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvem leverer strøm på Sjælland?

Der er mange elselskaber, som leverer strøm på Sjælland – og du har derfor mange muligheder at vælge mellem. Her på siden kan du få en oversigt over de bedste elselskaber på Sjælland.

 

Hvilket elselskab er billigst på Sjælland?

Hvis du gerne vil finde de billigste el selskaber på Sjælland, anbefaler vi, at du sammenligner deres elpriser. Her på siden har vi samlet en oversigt over elpriserne på Sjælland, så du hurtigt og nemt kan sammenligne priserne.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.