Strømslugere i hjemmet

Se strømforbruget for elektriske apparater i dit hjem 

Der er energikrise i Danmark, og det har fået mange danskere til at fokusere på at reducere deres elforbrug.

Ved at gøre en aktiv indsats, kan man faktisk reducere en tredjedel af strømforbruget i hjemmet. Kender du til de største strømslugere i hjemmet, ved du også hvor du potentielt lettest kan sænke forbruget. 

Læs hvordan du kan slukke for de største strømslugere i hjemmet nedenfor. 

Læs om hjemmet største strømslugere her

Guides

Sådan kan du spare penge på strøm

Beregn dine elapparaters strømforbrug ud fra din elpris

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvad er den største strømsluger i hjemmet?

Det er især de elektroniske apparater, som tilhører kategorien “underholdning”, som sluger mest strøm i hjemmet. Det drejer sig bl.a. om vores TV, computer, PlayStation mm.

 

Hvordan sparer man på strømmen?

Der er heldigvis mange gode råd, som kan hjælpe dig med at spare på strømmen. Vi anbefaler, at du altid sørger for at slukke direkte på kontakten, når du ikke bruger apparatet længere – de fleste apparater sluger nemlig stadig strøm, selvom de er slukket.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.