Maria Stockfleth

Maria

Maria er Marketingkoordinator på FindEnergi.dk. Maria arbejder dagligt med formidling af hjælpsomme guides og blogindlæg indenfor el-universet. Her kan du bl.a. finde guides til, hvilket elseskab, der ville være det rette for dig.  

Maria er indforstået med, at det kan være noget af en jungle at finde rundt i hele el-universet. Derfor har hun stort fokus på at skrive let forståeligt indhold, som du hurtigt og nemt kan gennemskue. 

Uanset om du har spørgsmål til de nuværende elpriser, strøm eller elselskaber, så står Maria altid klar til at hjælpe dig på rette vej.

Læs vores seneste guides her:

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.